Aleksandar Vulin
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vulin

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da hrvatski mediji loše sakrivaju zavist zbog jačanja Vojske Srbije i da još lošije sakrivaju da svakog prijatelja Srbije smatraju svojim neprijateljem.

"Srbija je dočekala ministra Šojgua, iskrenog prijatelja našeg naroda, i nikome neće da se pravda što poštuje prijatelje i jača odnose sa Ruskom Federacijom", izjavio je Vulin komentarišući napise pojedinih hrvatskih medija povodom posete ruskog ministra odbrane Beogradu.

On je, prema saopštenju dostavljenom Tanjugu, istakao i da se slobodne zemlje tako ponašaju kada ih vode slobodni ljudi i ukazao da je to politika predsednika Aleksandra Vučića koju priznaju i cene najveće sile sveta.

"Što Vojska Srbije bude jača to će mir na Balkanu biti trajniji i sigurniji. Prijatelji mira se zbog jačanja Vojske Srbije raduju, a neprijatelji ljute. Svako je tamo gde sam misli da treba da bude", zaključio je Vulin.

Hrvatski "Jutarnji list" je povodom posete ruskog ministra odbrane Beogradu, objavio da se nagađa da Sergej Šojgu nije došao praznih ruku, pa da se u Beogradu, kako navodi list, "hvale da će postati najnaoružanija država u regionu".

Komentari (2)

Luka

17.02.2020 21:38

Bravo ministre Vulin,umislili hrvati da ih se treba pitati i za odlazak na straniste.Jal i zavist su vraske osobine.

Marko

17.02.2020 21:46

Glupi Hrvati, ne znaju da nam Šojgu ništa nije done.