Miloš Vučević
Grad Novi Sad
Miloš Vučević

Grad Novi Sad

Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

 

Miloš Vučević potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada oglasio se danas povodom pretnji Vesne Pešić predsedniku Srbije na društvenoj mreži Tviter da mu treba staviti "cev u glavu".

 

Miloš Vučević, odgovor,

Printscreen Twitter

Miloš Vučević, odgovor, , Foto: Printscreen Twitter

 

Predsedniku bi "cev u glavu", stranke koje izlaze na izbore bi kao "ovce na klanju". Smeta Vam uspešna Srbija, gospođo Pešić? A kakvu pustoš ste Vi ostavili? Demencija je ozbiljna bolest. Žalim Vas, napisao je Vučević na Tviteru.

Potsetimo, Vesna Pešić i bivša članica LDP napisala je na Tviteru zastrašujuće pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Navela je da bojkot izbora ne pomaže, već samo "cev u glavu". 

 Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku, da znate - sprema se doživotni Vučić. E, nema tu bojkota, samo cev u glavu - napisala je Pešićeva, da bi zatim kasnije obrisala sporni Tvit.

Komentari (1)

Misho

18.01.2020 16:25

Ona preti predsedniku drzave da bi mu cev u glavu.A kada bi ja na društvenim mrežama njoj uputio iste reči,za kratko vreme bi me odveli nadležnom tužiocu.I sa pravom jer zakon bi trebao biti jednak za sve.Znači ona je zaštićenija od medveda.E pa Pešićko ja tebi cev ne bi ni u dupe stavio.Ono je naviklo na američku...