Vojislav Šešelj
Alo!/ Vladimir Marković
Vojislav Šešelj

Alo!/ Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Najpre se Jensu Stoltenbergu, generalnom sekretaru NATO, za vreme njegove posete Beogradu žalila na porast nacionalističke retorike i povratak ratnih zločinaca, aludirajući na Šešelja, da bi juče otišla korak dalje i poručila šefu radikala da su njegove knjige smeće!

Ona je, naime, objavila fotografiju sa kesama prepunim đubreta pored kontejnera, a u tim kesama nalazila se knjiga vođe radikala „Fenomenologija balkanskog despotizma“!

https://twitter.com/Jelennah169/status/1049563163937689601

Šešelj, naravno, na ovakvu provokaciju nije mogao da joj ostane dužan. A imao je objašnjenje i kako se njegova knjiga našla pored kontejnera i kakve veze sa tim ima Milićeva...

Slikala se kao mačkica: Jelena Milić

promo

Slikala se kao mačkica: Jelena Milić, Foto: promo

 - Jelena Milić je nekog mog predanog čitaoca zarazila NATO picajzlama. Picajzle su se verovatno nakotile u toj knjizi i vlasnik je onda morao da baci knjigu. Meni je samo čudno što knjigu nije spalio jer picajzle najbolje reaguju na vatru. U borbi protiv mene, Stoltemberg i NATO joj mogu mnogo pomoći, to je sigurno, žalila se pravim ljudima - rekao je Šešelj za „Alo!“.

Potom je u svom stilu samouvereno naveo da ljudi u Srbiji „bukvalno gutaju“ njegove knjige.

- To se najbolje vidi na Sajmu knjiga, svake godine je naš štand najviše posećen - kaže Šešelj.

 

Komentari (3)

Cirkus za tudje interese.

10.10.2018 10:12

Dižite rejting vojvodi..Cirkus traje a Srbija 28 godina propada na svim poljima.

vodolijax

10.10.2018 11:37

Ne podržavam Šešelja ali kada su u pitanju osobe koje plaća NATO za sve vrste usluga, uvek ću biti na njegovoj strani.

Сараџогла

10.10.2018 15:20

Шта паметно чути од човека ,,који је пре времена свршио факултет,, и докторирао на теми о фашизму?Знате оно када препишеш из књига за основце шта пише о фашизму и на томе давај докторат?Са две руке да се крстиш ... Са две ноге ... Добро,не иде да се крстимо ногама.