Vojislav Šešelj
Dejan Briza
Vojislav Šešelj

Dejan Briza

Vojislav Šešelj, Foto: Dejan Briza

Lider radikala Vojislav Šešelj odbio je, gostujući u jutarnjem programu Televizije „Hepi“, da sedne na stolicu na koju je dan ranije sedela Jelena Milić, predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS), uz brutalan komentar da Milićeva ima picajzle, te da on neće da se sedne da se ne bi zarazio.

Čini se da lider radikala iskoristi svaku priliku koju može da uputi uvredu na račun NATO lobistkinje, s kojom je u stalnom sukobu. Ipak, uvrede koje je Šešelj ovoga puta izrekao na njen račun su, malo je reći, skandalozne.

Da Šešelj nimalo ne vodi računa šta će reći, kada je reč o Milićevoj, dokazao je i juče, gostujući u jednom jutarnjem programu, kada je odbio da sedne na mesto na kojem je samo dan pre njega sedela Milićeva.

Lider radikala se tu se nije zaustavio, a njegovo opravdanje zašto ne želi da sedne na to mesto, bilo je šokantno. Naime, on je NATO lobistkinju optužio da ima picajzle, te kazao da on tu ne želi da sedne da se ne bi zarazio.

On je i u izjavi za naš list potvrdio sve što je rekao u jutarnjem programu, te istakao da zbog toga nije želeo da sedne pored voditeljke.

- Jeste, to je nova vrsta picajzli koju je plasirao NATO pakt - kazao je on, između ostalih, malo je reći, brutalnih uvreda, te dodao:

- Za njih ne pomaže standardni lek za picajzle, to se nekad koristila živina mast, a ovo je sad nešto gadno. Ovo su picajzle pod oklopima - rekao je Šešelj.

Milić bez odgovora

Juče nismo uspeli da dobijemo komentar predsednice Centra za evroatlantske studije (CEAS) na najnovije Šešeljeve uvrede.

- Ne dajem izjave za „Alo!” - kratko nam je poručila Jelena Milić.

NATO lobistkinja je juče Šešeljevo gostovanje komentarisala na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, ističući da je „podigao zaštitni zid”.

 

Da li mislite da je Šešelj preterao sa ovim uvredama?

 

 

Komentari (10)

danilo adzovic

16.08.2018 18:34

Mi ih imamo nazalost sto Vas slusamo i sto nam Vi krojite kapu od 1990 godine.Da to je Srbija koja je uvezla pa proizvela sama bez pomoci sa strane svog Cara Scepana laznog od Sarajeva od Bosne nekad ponosne u pesmi Nade Mamule rodjene beogradjanke.

milojkoludi

16.08.2018 19:00

Poznato je da je gospodin Šešelj izuzetno obaveštena osoba.

Pera Detlic

17.08.2018 19:21

@milojkoludi - Laufer dojavio....

Alex

16.08.2018 19:19

Dok mu je zemlja do guse u problemima on pokusava da ispadne smesan baveci se jednom totalno nebitnom licnoscu, o bivsen uceniku verovatno nemas nikakav komenter??e Vojo Vojo na niske si grane pao

Naki

16.08.2018 19:48

Koja matora izlapela budala samo nesto mlati i lupeta da bi bio u centru paznje a zna da ga politicki sin nece sankcionisati

jabreja

16.08.2018 20:12

Kad vec dodjosi nemaju obraza, cudi sto drzava nema, te bi Seseljevici i njegovi trabanti, ali i Draskovica, Milosevica i slicnih, dobili kartu za jedan smer, da u svom rodnom mestu budu makar na celu mesne zajednice, a ne ovde sva vlast.

Сараџогла

16.08.2018 20:14

Свет мора да зна да овај замлата или ти доктор фашизма није грађанин Србије.Оваквих ,,гаврила принципа,, који су дошли из Босне је пуна Србија.Овом пропалом политичару треба објаснити као малом детету шта је то НАТО?Плаћеници нарко албанске мафије једва чекају да улете у Србију ако дозволимо да буду гласни реториком овакве сподобе?

Nato

17.08.2018 20:22

@Сараџогла - Milicku nato babu povedi sebi kuci da ti uvede reda u kuci sa svojim natom a ne u Srbiji..

Сараџогла

18.08.2018 05:35

@Сараџогла - Не цитам глупаве и неписмене коментаре.Срби пишу српском ћирилицом која званично важи ЗА НАЈБОЉЕ ПИСМО НА СВЕТУ! Једно слово - Један глас!

Pera Detlic

17.08.2018 13:47

A zato Marica nema u jutarnjem programu na Happy televiziji...prcajzle su problem. hahaahahahahaha...