Milutin Mrkonjić
Alo!/M. Jošida
Darko Glišić

Alo / Dejan Briza

Darko Glišić, Foto: Alo / Dejan Briza

Čini se da su i socijalisti i koalicioni partneri iz redova Srpske napredne odlučni da Milutinu Mrkonjiću, počasnom predsedniku SPS-a, spreme poklone za useljenje u novi penthaus, koji je pazario u Novom Beogradu.

Milutin Mrkonjić

Alo!/M. Jošida

Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/M. Jošida

Doduše, kada Mrka vidi poklon koji će dobiti od Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS-a, postoji mogućnost da će mu selidba u novu gajbu presesti.

- Drugu Mrki na useljenje ću doneti vizitkartu sa tačnom adresom Agencije za borbu protiv korupcije, kako bi mogao na vreme da prijavi taj penthaus i opravda poreklo tih milion evra - rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS-a za „Alo!”.

Zorana Mihajlović

Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, ministarka i članica Predsedništva SNS-a, ostala je tajnovita i nije nam rekla šta bi darovala svom večitom protivniku Milutinu Mrkonjiću.

- Nadam se da će cela Srbija imati novca da može da kupuje stanove od, koliko rekoste, milion evra! Radimo u Vladi da Srbija bude bogata, a ne samo pojedinci - rekla je Mihajlovićeva za „Alo!”.

Darove za Mrku spremaju i njegove stranačke kolege, a potpredsednik SPS-a Novica Tončev neće žaliti para da bi obradovao svog partijskog druga, te planira da mu opremi spavaću sobu, čemu će se verovatno obradovati i Mrkina izabranica Ana Bekuta.

Novica Tončev

Arhiva Alo!

Novica Tončev, Foto: Arhiva Alo!

- Novopečeni političari milion evra zarade za godinu dana, a Mrka 30 godina radi kao inženjer, i to je mali kapital koliko on zaslužuje. Ako je informacija tačna i ako me pozove na useljenje, Mrka od mene dobija opremanje spavaće sobe. Kupiću mu atestirani krevet koji ne škripi i dušek debljine jedan metar kakav nije imao ni Gadafi - rekao je Tončev za „Alo!”.

Stan iz snova

Komentari (8)

kole

07.08.2018 07:40

Pa se cudimo otkud glina u asfaltu!

major Dimitrijevic

07.08.2018 07:50

nekritikujte coveka ,nije on prisvojio celu deviznu stednju i proglasio je starom ,ali tako je sa nasim narodom , nevide milijarde dolara ,vec vide neki stan koji cineobicne cigle i beton .nevide miljarde ali videjedan stan .Vazno je da mene ovde u Kosovskoj Mitrovici po ceo dan juri BIA , malo je bilo sto ste me proterali iz Uze Srbije , sad treba i odavde sa Kosova da me proterate .# nigde nisam vidoe vise zla nego u politickim strukturama u Beogradu # Da napave

Ivan T

07.08.2018 07:52

Mislim da naš presednik Aleksandar ovo istražiće i dovešće pravdu na svoje mesto.

x

07.08.2018 08:21

Novica bi mogao da opremi i Anu a ne samo spavaću sobu jer mrkiju jedino one babe što pevaju o šljivi mogu pomoći.

kole

07.08.2018 08:29

MRKO OBJASNI NARODU ODAKLE TI MILION EURA ZA STAN.JER TO OD ONIH TAKSI, IZ MINISTARSTVA.

Perica

07.08.2018 09:04

Sendvici sendvici ajmo sendvici...jeftino... Sta ce sendvicari i glasaci sps i sns pokloniti za useljenje !? Prokleta srbija sa sve 80% ovaca sa minimalcem!

Dejan

07.08.2018 10:25

,,Pre roka" zaradjeno,pa se troškari

matoro zakeralo

07.08.2018 11:29

Pa stvarno, otkud lova? Na spomenicu je nije dobio a od plate nije mogao toliko da uštedi. Odakle onda? Da nije krao sram ga bilo?