Zorana Mihajlović
Alo/Marko Metlaš
Velimir Velja Ilić

Alo!/Marko Metlaš

Velimir Velja Ilić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, izjavio je da je sa pravnim timom stranke podneo krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ilić je objasnio da je prijava podneta zbog sumnje da je Mihajlovićeva od decembra 2016. godine do danas kao službeno lice svesno propustila da prijavi krivično delo zloupotrebe službenog položaja Dmitra Đurovića, direktora javnog preduzeća „Koridori“.

Ministarka Mihajlović za „Alo!“ kaže da joj je „velika čast što je tužila takva moralna veličina kao što je Velimir Ilić“.

Zorana Mihajlović

Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, Foto: Alo/Marko Metlaš

 - Jer kada vas tuži čovek koji je ustoličio kraduckanje u infrastrukturi i politici, Ilić, koji je slučajni ministar koji ne ume da izgovori ime građevinske mašine, čovek koji je pokušao da ucenjuje SNS samo da bi dobio direktorsku fotelju u „Koridorima“, koji je ostavio iza sebe 35.000 nerešenih predmeta u građevini... Onda je to za ponos - kazala je ministarka.

Ona je potom navela da jedva čeka da se na sudu suoči sa Ilićem.

- Mada se na osnovu njegove izjave teško može zaključiti da li je prijavu protiv mene uopšte poslao. Nadam se da nije samo opet zbog uticaja „crvenog nosa“ - dodala je ministarka.