Nebojša Stefanović
Printscreen
Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

On je i podsetio na mnoge slučajeve kriminalnih obračuna koji su se dešavali za vreme vlasti Demokratske stranke, a koji nisu rešeni.

“U Srbiji je u vreme kada su Đilas, Jeremić i Tadić bili na vlasti izvršeno 225 mafijaških likvidacija, a čak se tada drugačije vodila ta vrsta statistike u odnosu na danas, pa su neke od likvidacije prošle kao teška ubistva, što znači da ih je bilo mnogo više”.

Ono što je zaintrigiralo gledaoce, jeste novi imidž ministra policije, bez uobičajenih naočara:

Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

“Godine 2008. je Dragiša Cvejić, predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu ubijen bombom, a godinu dana ranije je ubijena četvoročlana porodica sa čak 60 metaka, a taj slučaj nije rešen dok su oni bili na vlasti. Ne krivim policajce za to jer oni tada nisu imali političku podršku” zaključio je Stefanović.

Podsetimo, danas je bliska saradnica Dragana Đilasa Marinika Tepić ponovo udarila na srpsku policiju i iznela niz laži, a sve povezane sa slučajem nasilja u Novom Sadu u kojem je učestvovao Ivan Kontić.

Kao odgovor tome pojavio se video na društvenim mrežama koji je za tili čas postao pravi viral.

U njemu se dokumentovano, pobijaju sve laži o srpskoj policiji koje iznose Đilas i njegovi saborci. Zanimljivo je to da se u ovom videu mogu videti i fotografije na kojima se Dragan Đilas i Marinika Tepić nalaze sa osobama koje su hapšene zbog trgovine narkoticima i od ranije su poznate policiji.

PROČITAJTE JOŠ: