Zoran Babić - juli 2018
Tanjug / Dimitrije Goll
Zoran Babić - juli 2018

Tanjug / Dimitrije Goll

Zoran Babić - juli 2018, Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

On je za „Alo!” potvrdio da se malo ugojio i dodao da je to zato što manje vežba.

Zoran Babić, koji je javnost pre godinu dana oduševio svojom promenom izgleda i velikim gubitkom kilograma, ponovo je počeo da se goji.

 

Da se političar malo bucnuo, videlo se i pre nekoliko dana, kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Vrnjačku Banju.

U delegaciji je bio i direktor „Koridora Srbije”, koji potiče iz tog grada, a prisutni su mogli da se uvere da je nabacio nekoliko kilograma.

Iako, na Babićevu sreću, skala na vagi nije otišla predaleko, ipak se vidi da se u poslednje vreme opustio. On je za „Alo!” potvrdio ono što je i na fotografijama vidljivo i objasnio je koji je razlog što su kilogrami počeli da se vraćaju.

Zoran Babić - juli 2017

Tanjug / Mileta Mirčetić

Zoran Babić - juli 2017, Foto: Tanjug / Mileta Mirčetić

- Ne bih o tome, ali manje vežbam. Sve je to dva-tri kilograma gore-dole - kazao je Babić.

Podsetimo, „Alo!” je pre godinu dana pisao da je Babić smršao skoro dvadeset kilograma i tako svoju liniju doveo maltene do perfekcije.

 

On nam je tada priznao da je veoma zadovoljan svojim novim izgledom.

- Nema tu neke velike tajne, za moj novi izgled zadužen je uredniji i normalniji stil života. Naravno, malo više vremena posvećenog treningu, ali pre svega normalnija, zdravija i pristojnija ishrana - otkrio nam je tada Babić i istakao da se zbog nove figure oseća mnogo zdravije i bolje.

- Zaista se sada mnogo lepše osećam - kazao je on.

Političari probušili kašike

Čini se da su u poslednjih godinu dana političari rešili da probuše kašike, a trend mršavljenja započeo je poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je najviše promenio svoj izgled jer je uspeo da smrša neverovatnih 44 kilograma. O svojoj kilaži počeli su da brinu i članovi Vlade Srbije, te su se novim linijama poslednjih meseci pohvalili i potpredsednici Vlade Zorana Mihajlović i Ivica Dačić.

 

 

Komentari (2)

Pera Detlic

19.07.2018 13:28

Zaboravio da skine gornju pidzamu na prvoj slici....hahahaahahahahaahahaahaha..

Naki

19.07.2018 13:51

Ma uvuko stomak vidis da ne sme da se nasmeje