Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović
Oliver Bunić

Kako saznaje "Alo!" Albanci i lideri opozicije sklopili su dogovor i već podelili plen. Sve se to dešava u momentu kada Srbija beleži privredni rast, smanjuje nezaposlenost, ima najbolje rezultate u regionu i kada, polako, ali sigurno izlazimo iz mračnog tunela u kojem se nalazimo već predugo. Opoziciji je jasno da na izborima, u narodu još dugo dugo neće dobiti neku značajniju podršku.

Ekonomski rezultati, diplomatska inicijativa i borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića za bolji život građana Srbije, učinili su da ga narod poštuje i veruje mu, jer zna da je svoj život stavio u službu celog naroda.

I, da se bilo ko ne oseti manje važnim, ali, jasno je da Vučić prethodnih meseci, upravo u toj diplomatskoj borbi, gine za naše sunarodnike na Kosovu i Metohiji. Jasno je da Aleksandar Vučić pokušava da popravi ono što su Jeremić i ekipa bespovratno diplomatski izgubili.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll 15.06.2018

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll 15.06.2018

Jasno je da se u narednim mesecima rešava pitanje Da li će Srbi na KiM živeti kao ljudi, ili nas neće biti. Takođe je evidentno da su nas Jeremić i ekipa oslabili diplomatski do te mere u prethodnim godinama, da je nemoguće da gotovo bilo šta izlobiramo i dobijemo. Ali se predsednik Vučić bori da to promeni, bori se na stotinama međunarodnih foruma, sastanaka sa državnicima, učešćem u pregovorima, bori se tako sto je okupio i ujedinio narod na Kosovu, pa više nisu rastrkani pojedinci, nego snop koji se drži zajedno i zajedno bori za svoje bolje sutra i bolje sutra svojih potomaka, koji su zapravo jedini garant da je Kosovo srpsko. Jer, ako nema naroda, nema ni srpskog Kosova.

I upravo ta borba, taj dogovor o kome toliko priča predsednik Vučić hoće za svoj narod je ta pobeda iz čistog poraza. Predsednik će se izboriti najviše što može u ovom trenutnku za svoi narod, a Vuk Jeremić i ekipa su učinili da je gotovo nista nemoguće izboriti, izbacujući pregovore iz okrilja UN, upravo taj dogovor je ono što smeta i srpskoj nemoralnoj opoziciji i Albancima s Kosova.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Iz svega gore navedenog jasno je kao dan šta rade Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas i ostala družina. Jer, će u jednom trenutku svi oni u glas i uz podršku Đilasovog medija i Šolakove televizije da kažu kako Vučić krsi Ustav i da izazovu haos u Srbiji.

Oni priželjkuju haos jer ne mogu da kažu da Srbija ekonomski propada, kao ni da ne beleži rast, i da je Srbija u ambisu kao što je bila za vreme Đjilasa i Jeremića. Oni jako dobro znaju koga narod podržava. Koje god izbore da smo imali, do nogu su potučeni.

A gde i kako ga je najlakše izazvati, pa preko leđa naroda na Kosovu. I zato se ekipa okupila juče, sa “genijalmim” planom, Hajde da napadnemo Vučića da krši Ustav. Hajde da mu vežemo ruke i noge, da ne može da dođe do dogovora za Srbe na Kosovu. Hajde da izazovemo haos u Srbiji. Da izazovemo krizu, da Albanci kažu mi uzimamo sve i nećemo dogovor s Vučićem, jer on krši Ustav.

Brisel Ivica Dačić Aleksandar Vučić Isa Mustafa Tači Mogerini

EU

Brisel Ivica Dačić Aleksandar Vučić Isa Mustafa Tači Mogerini, Foto: EU

Da, Albancima s Kosova je ova akcija opozicije kao džek pot, jer je predsednik Srbije nepokolebljiv pregovarač i čovek koji ne da prava svog narod na Kosovu, a koji će iz Jeremićevog ničega, ipak dobiti nešto!

Dakle Đilas, Jeremić i partner Hrvata Ivana Pernara Boško Obradović imaju “genijalni plan”.

Pošto Vučića ne mogu da pobede na izborima, pokušaće na ulici. Prvo će krenuti priča o kršenju Ustava, kojoj su se odmah pridruzili Đilasova novina i Šolakova televizija. Zatim, prikupljanje potpisa, kako bi se osporio Vučić kako predsednik. A ako im to pođe za rukom, kreće se u nastavak plana, po svaku cenu i na štetu srpskog naroda sprečiti dogovor oko Kosova. Kao da ih je briga za narod.

Fatmir Šeholi

Printskrin

Fatmir Šeholi, Foto: Printskrin

Prema tom planu potrebno je sprečiti dogovor i izazvati reakciju Albanaca s Kosova, koji bi tog momenta upali na Sever Kosova i odatle jednom zauvek proterali srpsko stanovništvo. Ovakav haos i stradanje potrebni su navedenim liderima opozicije!
Kao što smo imali prilike da se uverimo, odmah nakon napada opozicije na predsednika Srbije javio se direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi, koji kaže: “Režim Vučića stoji iza kriminalne organizacije “Severna Armija”!”. A o čemu se zapravo radi??! Radi se o tome da su Albanci besni, jer im propada ideja o višenacionalnoj vojsci Kosova. I za to optužuju koga? Pa Vučića naravno! Šeholi je u emisiji “Info Magazin” TV Klan Kosova rekao da je istraživanje koje je realizovao institut na čijem je čelu došao do zastrašajućih podataka koji ukazuju da "režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića preko ministra za odbranu Vulina, direktora kancelarije za Kosovo Marka Đurića i oponenata Liste Srpska sa severa vrši neprimereni pritisak i ucenjivanje nad pripadnicima Bezbednosnih Snaga Kosova srpske nacionalnosti da napuštaju tu instituciju".

Boško Obradović sa Ivanom Pernarom i Markom Milačićem

Facebook/Dveri

Boško Obradović sa Ivanom Pernarom i Markom Milačićem, Foto: Facebook/Dveri

On je tako i rekao da je bio na severu Kosova i porazgovarao sa mnogo ljudi među kojima i sa uglednim profesorima Univerziteta na severu koji su mu rekli da je zastrašujuće kako se ponaša vlast Beograda, a i srpski predstavnici Liste Srpska koji ne biraju sredstva da svakog Srbina koji je pripadnik BSK uklone sa te institucije, a da pri tom ne diraju nijednog Srbina koji je pripadnik policije Kosova.
Šeholi je posebno apostrofirao da je njegov Institut uspeo da popriča sa pripadnicima BSK koji su bili izloženi psihičkim torturama od strane pripadnika BiA i MUP Srbije.
Sta reći na ovo Seholijevo proklinjanje Vučića?! Treba jasno i glasno reći, Bravo Vučiću pokvario si im plan da Srbi pucaju na Srbe. A sta reci na plan takozvanih lidera opozicije? Pa treba reći opet predsedniku da ne dozvoli da Albanci zbog njih dobiju povod da upadnu na Sever i proteraju Srbe!

Dragan Šolak

Printscreen Youtube

Dragan Šolak, Foto: Printscreen Youtube

I, da li jos treba nesto reci? Pa treba. Treba reci da smo zaboravni. Da pamtimo dok ne prespavamo. A da podsetimo ipak? Ko je pokrenuo priču o otrovanoj beogradskoj vodi? Pa ti isti, Đilas, Jeremić i Boško Pernarov Obradović. I? Voda zdrava. A oni? Pa oni pokrenuli novu priču. Ubijen novinar. Otet, ubijen. I? Država našla novinara živog i zdravog! I? Šta se opet dogodilo? Ništa! Pokrenuta je nova priča. Vučić krši Ustav?!?

Ako se kojim slučajem ne postigne dogovor za Kosovo, dogovor za opstanak i spas srpstva na Kosovu, danas moramo jasno i glasno reći: tajkunu Đilase, prebogati i korumpitani Jeremiću i ti, Boško Obradoviću, koji si u Skupštinu doveo Hrvata Pernara koji kaže da su Srbi krivi za "Oluju", bićete odgovorni, zajedno sa Petrovicem, Stamatovicem i ostalom bratijom!

Komentari (22)

Marijana

06.07.2018 13:02

Doci ce se do dogovora oko Kosova.Vucic,vlada,a ni narod nece tek tako odustati od borbe i dozvoliti Albancima da nas uniste.

Igor

06.07.2018 13:06

Opozicija ne može da pobedi Vučića niti na ulici, niti na izborima.

Dijana990

06.07.2018 13:10

Sve više tako deluje, da su na istom zadatku Albanci i opozicija, ali ne može to kako su oni zamislili!

miki

06.07.2018 13:15

Strasno nemogu da verujem na sta su spremni da bi dosli na vlast

Sanja

06.07.2018 13:27

Đilas, Jeremić i ekipa su toliko kompromitovani u narodu, da im nikakve "sjajne" ideje i scenariji neće uspeti, pošto ne mogu da skupe iole značajniji broj istomišljenika ni na svojim okupljanjima, a kamoli za nekakve nerede i demonstracije. Ova država je snažna i sposobna da sačuva javni red i mir i omogući građanima normalan život i rad.

goga

06.07.2018 13:38

Necete uspeti u nameri.

Minja

06.07.2018 13:42

Koja sramota za ove ljude umesto da se udruze i zajedno spasemo KIM oni nas prodaju najnize. Sa ovom sramotom treba ziveti,ali sta ih briga njima su puni dzepovi, ne brinu ni za proslost, ni za buducnost ni za sve ono sto Srbima KIM predstavlja.

mikabg

06.07.2018 14:40

Poruka srpskoj opoziciji: Oteto prokleto! Vi ste najveca nesreca i sramota Srpskoga roda. Da bogda 8 vas stigla kletva Cara Lazara pred Kosovski boj. Primer im je selo Topola kod Jagodine!

Dinko

06.07.2018 14:43

Ne treba podceniti sve scenarije koji su mogući a u režiji stranih službi.

Mile

06.07.2018 15:38

Jbt pa jeste li normalni

boza

06.07.2018 15:56

Siptari I opozicija Srbije sa Djilasom I njegovom pajtosima imaku isti funkciji da uniste Srbiju a Siptari da uzmu u nepovrat KIM .ali ne moze to tek tako da se desi mi smo ozbiljna drzava koja se bori za KIM a opoziciju svi znaju ko su I sta su I koliko mrze predsednika Vucica.

Mita

06.07.2018 16:16

Znamo da je opozicija spremna na sve kako bi ponovo upravljala sredstvima obnovljene i jake drzave. Idu do toga da su u stanju da i sopstveni narod i teritoriju predaju najvecim neprijateljima.

milisav

06.07.2018 16:44

Neverovatno,ali neverovatno je šta ćete još da iskonstruišete.Jednom,nekada ćete se stideti ,ali kad tad..

Lemi

06.07.2018 17:31

Vi ste ipak najobicnije smece od novina! Zasto neobljavljujete komentare koji vam neodgovaraju?

milena

06.07.2018 17:41

Opozicija je spremna na sve, gazice i preko svog naroda samo da postigne svoje ciljeve.

Vanesa

06.07.2018 17:56

Nista to opoziciji nece pomoci, oni su zavrsili svoje, a ja sam gotovo sigurna da ce predsednik Srbije uspeti da se izbori za prava srpskog naroda na KIM.

Čiks Jova

06.07.2018 18:52

Pitam se, šta je opozicija u tom slučaju? Kome služi, za kog radi, ko je plaća, kad tad će izaći na videlo. Sramota obavezno ispliva!

Luka

07.07.2018 17:23

Тренутна опозиција је скуп кловнова који се продаје за мале паре и ради све у корист свог џепа а не свог народа.

Fudbaler

07.07.2018 18:04

Dogovor oko KiM će pasti, i to je zaista jako lepo. KiM treba da bude u sastavu Srbije.

Nemanja

07.07.2018 18:40

Na čemu li ste da mi je znati.

Anastasia

07.07.2018 22:08

Vucic nece dozvvoliti da Albanci sve uzmu,birice se da nadje kompromisno resenje.

Banja

08.07.2018 01:53

Citam i ne verujem.... koliko je ovo nisko... dali je narod toliko glup.... stanje u drustvu pokazuje da jeste...