Goran Vesić
Foto: Alo/Foto: ALO! / Aleksandar Nalbantjan

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov obelodanio je juče u Skupštini jednu neverovatnu stvar - da poslanik opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta u novčaniku drži sliku ministra građevine Gorana Vesića i nosi je svuda sa sobom. Ta činjenica zatekla je Vesića, ali opet, prisetio se da je i Nebojša Zelenović, poslanik iz prošlog saziva, takođe maštao o njemu, te zaključio da su se**ualne fantazije opozicionara baš čudne...

A kako je sve počeo?

- Poslanik Aleksandar Jovanović je izvadio iz novčanika sliku Gorana Vesića i sada je pokazuje celoj sali. Zašto drži Vesićevu sliku u novčaniku, ja ne znam. Verujem da ni Vesiću nije prijatno, samo neka to bude zabeleženo u steno-beleškama. Evo smeju se svi - rekao je Jovanov tokom jučerašnje sednice Narodne skupštine.

- Neko nosi sliku devojke, neko majke, neko dece, a on nosi Vesićevu sliku u novčaniku. Izađite iz ormara, nije to sramota. Mi vas podržavamo u tome, ljubav pobeđuje - izjavio je Jovanov uz smehotres koji je nastao u sali.

Uz snimak tog dela prenosa, ubrzo se oglasio ministar Vesić na društvenim mrežama.

„U prošlom sazivu Narodne skupštine bivši narodni poslanik Nebojša Zelenović je rekao da me zamišlja golog. Nije zamišljao tako nijednu osobu suprotnog pola nego baš mene. Danas je poslanik Aleksandar Jovanović na sednici izjavio da moju sliku drži u novčaniku!? Dakle, nema ni sliku majke, ni supruge niti neke druge, njemu drage osobe, već moju. Svašta sam očekivao od opozicije, ali ne baš ovo. Njihove se**ualne fantazije su baš čudne“, napisao je on.

Inače, predstavnici opozicije s liste Dragana Đilasa i juče su divljali u Skupštini. Ništa novo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading