PUPS
Foto: Printscreen/Foto: Saša Đorđević

Na skupu su predstavljeni kandidati za narodne poslanike iz Niša Hadži Milorad Stošić i Marija Nedeljković čime je istaknut značaj partijske organizacije Niša, juga i jugoistoka Srbije.

Potpredsednik PUPS- a prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su pre svega novi instituti socijalne politike - socijalna garantovana penzija i 13. penzija.

PUPS

Foto: Saša Đorđević

 

Zamenik predsednika PUPS- a i predsednik gradskog odbora Niša, Hadži Milorad Stošić istakao je da su PUPS-ovi vrednosni stavovi i programska načela široko i sa velikim odobravanjem prihvaćeni u Nišu i okolini među penzionerima, poljoprivrednici i zaposlenima. PUPS Niša je spreman za predstojeće Republičke ali i lokalne izbore na proleće.

Skup je vodio potpredsednik PUPS- a i šef poslaničke grupe Stefan Krkobabić koji je poručio da budućnost pripada onima koji dolaze, prošlost onima koji su u njoj ostali a da mi ovde i sada imamo obavezu i odgovornost da uredimo našu sadašnjost.

PUPS

Foto: Saša Đorđević

 

Prepunoj sali obratili su se članovi najvišeg rukovodstva - potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović, predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski i članica Izvršnog odbora Marija Nedeljković.

Danas je još jednom istaknuto da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu predstojećih izbora na svim nivoima.

PUPS

Foto: Saša Đorđević

 

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije Ratko Tomašević, Ružica Belanović, Risto Kostov, kao i članovi Izvršnog odbora Slavko Cvetković, Zoran Dimitrijević, Snežana Petrović i predsednica ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading