„UNAPRED SPREMAJU SCENARIO DA OBARAJU IZBORE“ Đukanović: Opozicija hoće haos na ulicama!
Foto: Estock

„Dakle, shvatili su da su im šanse nikakve i da su se preigrali kada su tražili izbore. Sada im je izlazna strategija da delegitimizuju izbore i da probaju nešto na ulici da urade, s obzirom da u izbornoj kampanji na terenu ne postoje. Unapred spremaju scenario da obaraju izbore, jer su shvatili da ih narod neće“, objavio je Đukanović na svom nalogu na društvenoj mreži X (nekadašnji TViter).

Podsetimo, Alo! je danas pisao da opozicija ne očekuje da će postići dobar rezultat na predstojećim izborima i već pravi plan da 17. decembra, odmah po završetku glasanja proglasi pobedu i izvede „narod“ na ulicu, a haos će biti nastavljen i 18. decembra.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog „proevropskoj“ opoziciji, potrebno je tog dana privući što veću pažnju javnosti i medija da bi animirali građane da im se u većem broju pridruže.

- Pošto Republička izborna komisija objavi prve preliminarne rezultate, za koje očekuju da neće njima ići u korist i da gube izbornu trku, reći će da se radi o „pljački veka“ i pozvaće građane na protest ispred prostorija Republičke izborne komisije i na apsolutnu neposlušnost kako bi napravili opšti haos u zemlji i izvršili pritisak na RIK i vlast - objašnjava naš izvor iz opozicije, i dodaje:

- Očekuju da će na taj način privući i pažnju stranih medija i ambasada, od kojih takođe očekuju pomoć i podršku.

Kako naš sagovornik otkriva, najglasniji i najagresivniji u iznošenju i podstrekavanju ovakvih ideja je Aleksandar Jovanović Ćuta, a zdušnu podršku mu pruža Srđan Milivojević.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aleksa

10.11.2023 13:51

To je njihov manir, oni su svojevremeno na vlast i došli koristeći nasilne proteste. Sada su verovatno od zapadnih obaveštajnih službi dobili instrukcije da ponove scenario,