zelenovic
Foto: Alo/Alo

Sa njim će, mada to Zelenović nije rekao, ukoliko bi pobedio, na vlast ponovo doći i njegov politički ideolog, od kog se ne razdvaja, Dušan Petrović. Reč je, podsetimo, o čoveku koji je u vreme vladavine DS vedrio i oblačio po Šapcu (ali i mnogo šire) i nema stvari koju je neko mogao da uradi bez njegovog amina.

Zelenović i Petrović su veoma bliski, a uostalom, Petrovića je na mestu predsednika stranke Zajedno za Srbiju, od koje je i nastala sadašnja partija Zajedno, nasledio, po međusobnom dogovoru, upravo Zelenović.

Tokom protesta "Srbija protiv nasilja", pošto je Zelenović bio među organizatorima beogradskih skupova, Petrović je pokušao u Šapcu da okupi građane po istom modelu. Ipak, sve je neslavno propalo, pošto se skupio veoma mali broj ljudi.

Kako je rekao Zelenović, lista koju će on voditi na lokalnim izborima 17. decembra zvaće se "Šabac protiv nasilja - Nebojša Zelenović".

- Ja sam i nosilac liste i biću prvi na listi. Tu je sa mnom i Miloš Milošević, raniji gradonačelnik - rekao je Zelenović.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading