Hamas kidnapovao Srbina
Foto: Printscreen/Printscreen/KosovoOnline

- U kontaktu smo sa porodicom. Radimo sve što možemo kada je reč o izraelskim civilnim i vojnim vlastima, ali, imajući u vidu koliko je delikatan slučaj, ne možemo da previše komentarišemo, ali se nadamo da ćemo uskoro imati više informacija - rekao je Nikolić za Tanjug.

Podsetimo, Ohel je kidnapovan tokom napada Hamasa na muzički festival na jugu Izraela. Informaciju o Ohelu na svom nalogu na mreži Iks (Tviter) objavila je i ambasada Izraela u Srbiji.

„Teroristi Hamasa kidnapovali su Alona Ohela, 22-godišnjeg izraelsko-srpskog državljanina, i to tokom muzičkog festivala na jugu Izraela“, saopštila je ambasada.

Navodi se i da je sedmog oktobra blizu 200 civila oteto.

„Sedmog oktobra, blizu 200 nedužnih civila oteto je iz Izraela i odvedeno u Pojas Gaze. I dalje se ne zna gde tačno nalaze. Više od 3.000 muškaraca, žena i dece stari između tri meseca i 85 godina, ranjeni su, ubijeni, prebijeni, silovani, i na silu razdvojeni od svojih voljenih“, navodi se u saopštenju.

 

@alo_portal Ekipa Alo-a se provozala novom deonicom Ruma-Šabac 🛣️ #alo #alodnevnenovine #voznja #fypシ #autoput ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading