PUPS
Foto: Alo/Foto: PUPS

„Tu smo zbog svih onih koji žive od svog tekućeg i minulog rada. Imaju svoju partiju - oni su ta partija i mi smo njihov glas. I u Pokrajini i u lokalnim samoupravama i u Republičkom parlamentu. Da li se spremamo za izbore? Naravno da se spremamo! Uvek smo spremni i ne bojimo ih se. Jer kad se boriš za velike, pravedne stvari nemaš čega da se bojiš. I naravno pobeda je tu!“, poručio je lider PUPS - Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije Milan Krkobabić danas u Novom Sadu na velikom skupu u okviru Jesenjeg karavana PUPS- a pod sloganom „Pravedna preraspodela narodnih para“.

PUPS

Foto: PUPS

 

Potpredsednik PUPS-a Momčilo Čolaković istakao je da su PUPS-ova zalaganja za vrednosni stav da penzije prate plate, posebno zalaganje za 13. penziju i socijalnu - garantovanu penziju izuzetno dobro prihvaćena od penzionera Novog Sada. Istovremeno Čolaković je izneo da je ubeđen da će penzioneri Novog Sada snažno podržati PUPS.

Potpredsednik PUPS-a prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su socijalna – garantovana penzija i 13. penzija.

Skupu su se obratili članovi najvišeg rukovodstva – zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović, potpredsednik PUPS- a Stefan Krkobabić, predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski i predsednica ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović.

PUPS

Foto: PUPS

 

Na skupu, kome su prisustvovali predstavnici 32 gradska i opštinska odbora iz sedam okruga Bačke, Banata i Srema, istaknuto je da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije, akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu predstojećih izbora na svim nivoima.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije Vladan Đukić, Krum Vasev, Dragan Marković Markoni, Stojan Bosić i Risto Kostov, potpredsednici izvršnog odbora Profir Rančić, i Dragan Stanojević Šumar, kao i članovi Izvršnog odbora Marko Marić, Vladimir Đurica, Snežana Petrović i Marija Nedeljković.

U radnom delu skupa izabran je predsednik i potpredsednici Pokrajinskog odbora PUPS-a, stalni sastav Pokrajinskog odbora i nadzorni odbor. Za predsednika izabran je ponovo Miroslav Španović.

BONUS VIDEO

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Novosadjani

06.10.2023 16:39

Pa kada ste tako sigurni izadjite sami na izbore, nemojte se slepovati uz Vucica.

Vojbodjani

06.10.2023 16:40

Penzioneri Vojvodine ne priznaju ovo rukovodstvo.