Vulin i Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Miroslav Aleksić nije prisustvovao skromno posećenom skupu jer se, prema nezvaničnim saznanjima, trenutno nalazi u Izraelu.

Ne bi to bilo ništa čudno, s obzirom na to da su i druge vođe opozicionih partija često pozivali na proteste u Beogradu dok su oni sami uživali na plažama nekih ekskluzivnih destinacija. Ipak, Aleksićev odlazak u Izrael s razlogom je prošao "ispod radara" medija. 

Prema nezvaničnim saznanjima, on se u Jerusalimu sastao sa Aleksandrom Vulinom gde su obavili duži sastanak. 

- Detalji razgovora za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da ima veze sa izborima koji će uskoro biti održani - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kako dodaje, sasvim je jasno da među vođama opozicije odavno postoji međusobno nepoverenje, pa Aleksić, kao neko ko je tek osnovao politički pokret, verovatno želi da se osigura i ostvari određenu prednost u odnosu na ostatak opozicije.

Da li je to dokaz da je Aleksić spreman da sarađuje sa bilo kim, pa i sa predstavnicima vlasti, samo da bi pokupio neku funkciju? To pitanje je sasvim logično, posle cepanja Narodne stranke i formiranja sopstvenog pokreta. 

- Ako se sazna o čemu su tačno razgovarali Vulin i Aleksić možda će i neki odnosi u opoziciji biti jasniji. Ko tu sa kim radi i sarađuje... Ovako je sve maglovito, ali svakako da nije baš uobičajeno da se jedan od vođa opozicije, iza leđa drugih, sastaje sa predstavnikom vlasti i to u drugoj zemlji - kaže izvor.

Posle ovih saznanja, novinari redakcije Alo! nisu uspeli da stupe u kontakt sa Miroslavom Aleksićem kako bi potvrdio ili demantovao navode izvora, a upit sa istim pitanjima je poslat i Aleksandru Vulinu, ali odgovor do objavljivanja teksta nije stigao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Bogdan

30.09.2023 21:25

Aleksić pokušava na sve načine da obezbedi poslanički imunitet i sebe spasi zatvora.

Mina

30.09.2023 23:22

@Bogdan - Aleksić bi se sastao i sa najvećim ludacima samo da dođe na vlast ali ga narod neće

Darko

30.09.2023 21:29

Svestan je Aleksić da neće imati podršku građana Srbije I da neće imati poslanički imunitet koji ga trenutno štiti od zatvora zbog podrivanje Srbije i pristaće na sve taj ološ.

Sloboda

30.09.2023 21:30

Aleksić se hvata za slamku spasa jer je svestan da nema podršku građana Srbije I da neće u budućnosti biti zaštićen poslaničkim imunitetom.

Mitarpavlovic

30.09.2023 21:37

Svaka informacija o opoziciji ne znači ništa narodu Srbije jer su gubitnici.

Dragana

30.09.2023 21:46

Aleksić zna da neće dobiti podršku građana pa pokušava na sve načine da se dodvori vlasti.

Ena

01.10.2023 00:20

Zarad šačice vlasti predstavnici opozicije su spremni na sve.

Milica

01.10.2023 05:33

Ja ne verujem u ovu priču. Meni ova priča ne pije vodu

Maja

01.10.2023 05:33

Vulin nikada ne bi izdao Vučića i okrenuo se Aleksiću