britanska poslanica
Foto: Alo/Tviter printskrin

Istina ih boli! Džejda Frensen, liderka Britanske partije slobode ovih dana dobija stravične pretnje smrću od strane Albanca samo zato što je podržala Srbe i javno progovorila o tome kroz šta naš narod prolazi na Kosovu i Metohiji.

Zbog otvorene podrške koju pruža Srbiji preko društvenih mreža u momentima kada se protiv naše zemlje vodi izuzetno opasan hibridni rat, ova Britanka koja ne pristaje na trule kompromise sa stereotipima kreiranim u Zapadnim mejnstrim medijima prolazi golgotu. Ipak, ona ne odustaje, već je poruku „Kosovo je Srbija“ u petak poslala i preko majice u kojoj se slikala što je izazlavo salvu reakcija.

Naime, političarka čije je postove na platformi Iks svojevremo podržavao i bivši predsednik SAD Donald Tramp, je 26. septembra, dakle dva dana posle zastrašujućeg krvoprolića u Banjskoj na Kosovu, koje je posledica brutalnog terora Aljbina Kurtija i njegovih poslušnika, objavila post u kom je konstatovala da i "srpski životi vrede".

britanska poslanica

Tviter printskrin

 

 

- Dobila sam nekoliko pretnji smrću na ovoj platformi u poslednja 24 sata i od albanskih muslimana i od irskih republikanaca marksista katolika, samo zato što sam izrazila podršku Srbiji. Dakle, za zapisnik da kažem: KOSOVO JE SRBIJA! - napisala je ona tada na društvenoj mreži koja je ranije bila poznata kao Tviter.

Istim povodom ona se oglasila i u petak i pridobila sve simpatije građana Srbije.

- Svim hejterima koji prete smrću, samo želim da znate da šta god da mi kažete, nikada nećete promeniti mišljenje da je Kosovo Srbija! - napisala je ona uz selfi sa majicom na kojoj piše "Kosovo je Srbija".

Grenel: Krize ne bi bilo da je međunarodna zajednica zaustavila Kurtija

JEZIVO Albanci prete smrću hrabroj Britanki zbog tri prsta i „KOSOVO JE SRBIJA“

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel smatra da do poslednjih povećanja tenzija na KiM ne bi došlo da je međunarodna zajednica sprovela pretnje upućene premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbiju Kurtiju tokom juna.

Grenel je u objavi na pltformi X (Tviter) naveo i da, ukoliko je tačna informacija da Srbija mobiliše trupe ili dozvoljava da se pozicioniraju duž administrativne linije sa KiM, to nije od pomoći za stvaranje dijaloga za mir, ali i da je to reakcija na jednostrano pravljenje problema od strane Aljbina Kurtija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je juče da je u razgovoru sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom negirao neistine o najvišem stepenu borbene gotovosti naših snaga i da takvu naredbu nije potpisao.

On je rekao i da srpska vojska u blizini adminstrativne linije sa KiM "nema ni upola toliko snaga koliko je tamo imala raspoređeno pre dva-tri meseca".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading