Ana Brnabić
Foto: Alo/Srpska napredna stranka

Tom prilikom poverenica je istakla da se Srpska napredna stranka konstantno zalaže za inkluzivnu politiku koja omogućava da Beograd bude pristupačniji i jednakih šansi za sve članove našeg društva.
 
“Zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića imamo više novca i mogućnosti naročito u oblasti socijalne zaštite. Ostaje još mnogo stvari koje treba da uradimo kako bismo unapredili život osoba sa invaliditetom i da im pomognemo, kao čitavo društvo, da se razlike prevaziđu i da budemo društvo jednakih šansi za sve”, poručila je Brnabić.

Ana Brnabić

Srpska napredna stranka

 

 

 
Mihailo Gordić, predstavnik Gradske organizacije gluvih Beograda je istakao da je Organizacija jako mala, ali da je sistem konačno prepoznao osobe oštećenog sluha, kao osobe sa invaliditetom - promenom Pravilnika o telesnom oštećenju i to je velika stvar za ovu grupu ljudi.

Ana Brnabić

Srpska napredna stranka

 

 

 
“Idemo korak po korak, dosta toga je urađeno - poput SOS Aplikacije, udžbenika na znakovnom jeziku. Nadamo se uspešnoj i dugoj saradnji, da će Stranka i aktivnosti biti pristupačnije nama, osobama sa invaliditetom i drago nam je da nas Srpska napredna stranka prepoznaje u društvu”, istakao je Gordić i pozvao poverenicu Brnabić da sa svojim timom poseti prostorije Gradske organizacije gluvih Beograda i upozna se sa njihovim aktivnostima i planovima.
 
Na kraju sastanka predstavnici Organizacije su pristupili Srpskoj naprednoj stranci i postali njeni članovi. Poverenica GrO Beograd Ana Brnabić je izrazila veliku zahvalnost na podršci i istakla da je Gradski odbor SNS Beograd njihova kuća i da su im vrata uvek otvorena.
 
 

Ana Brnabić

Srpska napredna stranka

 

 

 

Na sastanku su prisustvovali Tibor Ilić i Vojislav Đorđević iz Organizacije, kao i poverenik sekretara GrO SNS Beograd Aleksandar Kemiveš, poverenica Saveta za socijalna pitanja, populacionu politiku, brigu o deci, izbegla i raseljena lica GrO SNS Beograd Nataša Stanisavljević i član GrO SNS Beograd Mihailo Jovanović.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading