Pups
Foto: Alo/Foto: Amir Hamzagić

„Naša ideja je da svi oni koji imaju preko 65 godina i 63,5 za žene, a nemaju i nikada neće imati penziju i druge prihode dobiju takozvanu socijalnu – garantovanu penziju ne manju od 100 evra. To je nešto za šta ćemo se boriti mi ovde i svih 130 gradskih i opštinskih odbora PUPS-a širom Srbije. Kao što smo se izborili da naš stav 3 P – penzije prate plate bude ključni danas za Srbiju, sada je na delu tzv. 13. penzija sa ovih 20.000 dinara, izborićemo se i za socijalnu – garantovanu penziju“ bio je jasan Krkobabić.

Potpredsednik PUPS-a prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike  za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su socijalna – garantovana penzija i 13. penzija. 

Skupu su se obratili članovi najvišeg rukovodstva – zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović, potpredsednik PUPS- a Stefan Krkobabić, predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski, potpredsenik Izvršnog odbora Dragan Stanojević, kao i članovi Izvršnog odbora Mira Jovanović, Sreten Selaković i Dobrosav Janković.

Na skupu, kome je prisustvovalo 33 gradskih i opštinskih odbora Rasinskog, Raškog, Moravičkog, Zlatiborskog, Kolubarskog i Mačvanskog okruga, istaknuto je da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije, akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu predstojećih izbora na svim nivoima.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije Dragan Marković Markoni, Stojan Bosić, Risto Kostov i Ratko Tomašević, kao i članovi Izvršnog odbora Snežana Petrović i Marija Nedeljković.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading