aleksic
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Naime, Nova S je donela priču o tome kako je Miroslav Aleksić ukrao ime svog novog Narodnog pokreta Srbije od Nenada Stojiljkovića, koji već ima registrovan pokret s tim nazivom.

Bivši naprednjak i odbornik Dveri u Doljevcu Nenad Stojiljković oglasio se i rekao da je on jedini pravni zastupnik tog pokreta koji je registrovan u APR-u!

- Narodni pokret Srbije je moj! Imam odgovor APR-a da ne može da se registruje pokret pod istim imenom jer to unosi zabunu! Iz Aleksićevog pokreta niko sa mnom nije kontaktirao, a kad je predsednik Vučić najavljivao osnivanje pokreta pod takvim imenom, iz vlasti su me zvali da me pitaju da li smeju da uzmu to ime, dakle vlast koja je mogla da bude mnogo bahatija me je zvala, a Aleksić ne! Ime im neću dati, ići ćemo na sud ako treba! - poručio je on.

Sandra Božić

Foto: Printscreen/instagram

 

Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije i visoka funkcionerka SNS, komentarišući ovaj Aleksićev postupak, za Alo! je poručila da je ovo manir opozicionara.

- Ako se prisetimo Ponoša i njegovog pokreta, setićemo se da je krađa tuđih ideja, simbola i naziva manir opozicionara. U Aleksićevom slučaju to je poriv za krađom, podmetanjem, otimanjem i laganjem, a koji datira još iz vremena kada je vedrio i oblačio Trstenikom. Dakle, jednom lopov, uvek lopov! - istakla je ona, i dodala:

- Odavno govorimo da među tim ljudima nema trunke ni originalnosti ni odgovornosti, te da im program i boljitak građana nisu na prvom mestu, već to kako će napraviti što veći paravan kojim bi prekrili sva svoja nepočinstva. Međutim, teško je zamaskirati sva zlodela kabadahije iz Trstenika, koji na ovaj način pokušava da opere svoju biografiju od Vuka Jeremića kojem je za masne pare prodao svoju stranku i ljude, pa bi sada da se raskusura. Lek za te bolesti odavno je izmišljen i zove se: narodna volja koja će njemu i sličnima pokazati mesto u zapećku u kojem će provesti naredne godine zbog svega onoga što su učinili ovoj zemlji, a što niko u Srbiji ne može da zaboravi.

 

Ponoš ukrao logo

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić otkrio je u martu ove godine da je Zdravko Ponoš, predsednik pokreta „Srbija centar“, ukrao logo za svoju stranku od Kola srpskih sestara.

„Hoće Ponoš da skuplja potpise za stranku? Samo neka se pohvali kako je logo za nju ukrao od - Kola srpskih sestara iz Subotice i ima da se oduševe svi, potpisi će samo da lete. Jednom prevaranti i smutljivci, to ostaju - doveka. Promene naziva, partija i pasoša - tu ne pomažu“, napisao je on tada na Tviteru.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading