PREČI IM HRVATSKI FUDBALERI NEGO MRTVA SRPSKA DECA Nova S lažno žali, profit na prvom mestu
Foto: Alo/Foto: Alo!/D.D.R.

Dok Srbija žali za tragično nastradalom decom u OŠ Vladislav Ribnikar, lešinarski tajkunski medij Nova S nastavlja da pljuje po srpskim žrtvama.

Iako su saopštili kako, zbog navodne žalosti zbog višestrukog ubistva koje je počinio K. K. (13) u školi, neće puštati rijaliti program "Survajvor", na hrvatskom ogranku ove televizije Survajvor ide noromalno, iako je u pitanju ista firma i ista emisija koja se prati svuda.

Podsećamo, ista ta Nova S je u Hrvatskoj puštala prenos hrvatske fudbalske utakmice umesto istog tog rijalitija, dok na srpskoj Novoj S nije bio pušten Survajvor zbog utakmice.

PREČI IM HRVATSKI FUDBALERI NEGO MRTVA SRPSKA DECA Nova S lažno žali, profit na prvom mestu

Foto: Printscreen Nova S

 

Jedino što se ovde može zaključiti je da je na listi prioriteta Nove S pijetet prema stradaloj srpskoj deci na trećem mestu - na prvom je hrvatski fudbal, a na drugom "Survajvor".

U pitanju je, ponovo, medij koji smatra da bi trebalo da dobije nacionalnu frekvenciju i koji sebe naziva slobodnim i nezavisnim.

Podsećamo, ista ta Nova S je prva prenela lažnu, udarnu vest da je u pucnjavi u OŠ Vladislav Ribnikar poginula nastavnica (koja je bila ranjena), takođe licitirajući sa brojem žrtava bez proverene informacije.

Sve u svrhu profita na tragediji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading