PAPARAZZO ALO! Ubi ga sekiracija oko Kosova - Jeremić se leši u po bela dana
Foto: Alo/Alo

Koliko se lider narodne stranke Vuk Jeremić brine i bori za narod i Kosovo i Metohiju najbolje pokazuje činjenica da dane, one kada je u Srbiji, uglavnom provodi po ekskluzivnim restoranima na Vračaru. Dok putem opozicionih medija prosipa patriotske priče i preko Tvitera zahteva nekakav referendum na kom bi se građani izjašnjavali o francusko-nemačkom predlogu za KiM, velika je verovatnoća da u tim momentima uživa u ukusnoj hrani i pije kvalitetna vina u nekom od restorana u srcu Beograda. Tamo ga je u četvrtak uhvatio paparaco Alo!, a prema rečima jednog od redovnih gostiju, odatle ne izbija!

Iako je bilo nešto posle četiri po podne, na stolu ispred Jeremića stajala je čitava flaša vina, a on se smeškao i opušteno ćaskao s prijateljem.

- Gotovo svaki dan je ovde i uvek uz ručak naruči flašu vina, puši tompus i deluje kao čovek koji nikakvih obaveza, ali ni briga u životu nema - navodi naš sagovornik, i dodaje:

PAPARAZZO ALO! Ubi ga sekiracija oko Kosova - Jeremić se leši u po bela dana

Printscreen

 

- Stvarno je smešno kad se on predstavlja kao neki narodski čovek.

A da Jeremić živi životom o kom narod za koji se navodno bori može samo da sanja, ispričao je nedavno i jedan njegov bivši saradnik.

- Pa njemu svako jutro donose drugačiji doručak na kućnu adresu. Jednog dana je to sportski doručak, drugog fit doručak ili mesni. Čovek pije vino od 40.000 dinara, a godišnje popuši garsonjeru. I to bukvalno - ispričao je ovaj razočarani narodnjak.

Jeremić, otkrio je nekadašnji funkcioner Narodne stranke, puši najskuplje kubanske cigare - „kohiba behike 56“, čija je cena po kutiji i do 1.400 evra, odnosno 170.000 dinara, kao i „romeo i julija“, čija cena po kutiji ide i do 1.500 evra, odnosno 180.000 dinara.

On je posvedočio i o ponašanju lidera NS kada je saznao da mu je jedan od saradnika popio limenku „koka-kole“ koja se specijalno za njega dostavlja čak iz SAD:

- Te limenke stoje u posebnom frižideru i niko ne sme da ih dira. Jednom je kolega uzeo i popio jednu i Jeremić je napravio dramu. E, tada sam stvarno odlepio. Spakovao sam se i otišao - ispričao je on.

I Ćuta cirka, pa se dere po Skupštini 

Zanimljivo je da je Jeremićevu suludu ideju o referendumu podržao Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik koalicije „Moramo - Zajedno“ koji takođe voli da cirka usred bela dana. I njega je uhvatio paparaco kada se nedavno od sabajle locirao u kafiću preko puta Skupštine Srbije. Očigledno da Ćuta voli da započne dan s dobrom rakijicom, pa kad se lepo nakvasi, onda ode da se dere u Skupštini i ometa rad svojim nekontrolisanim ponašanjem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Red

22.04.2023 07:44

... I takvi ljudi da vode zemlju. OSOBE KOJE VOLE DA PIJU ONI RADE SAMO ZA SVOJ INERES😂😂😂 ima da zemlju prodaju za šaku para.