"NEKI ĆE DA NAPUSTE SNS KADA OSTANU BEZ FUNKCIJA - SVI IH ZNAMO" Aleksandar Vučić govorio o aktuelnim temama na TV Prva
Foto: Printscreen/Printscreen

Emisija je počela u 21 čast, a Vučić je govorio o aktuelnim temama.

 

O izborima na KiM

- Biće jedan težak dan za srpski narod i užasan dan za demokratiju. Dan kada će zvanično biiti obeležena sramota Evrope i sveta zbog onoga što su organizovali i što čine - rekao je Vučić. 

Foto: Printscreen TV Prva

 

- Biću otvoren, baš me briga šta misle u međunarodnoj zajednici. Oni će u nedelju da održe izbore i da okrive Beograd. Izneću precizne podatke. Na izborima 2020. u Srbiji, iz Evrope i sveta su nam rekli da nisu dovoljno demokratski, iako je izašlo skoro 50 odsto. Rekli su da nije problem u tome već zato što nema pluralizma. Nisu maltretirali mene, maltretirali su Srbiju.

- Posle povlačenja Aleksandra Jablanovića večeras, ni u Leposaviću ni u Kosovskoj Mitrovici i Zubinom Potoku, nemate srpskih kandidata, a i u Zvečanu kao da nemate.

Foto: Printscreen TV Prva

 

- Sram ih bilo sve zajedno, kompletnu Kvintu. Danas im rekao i gore reči od ovih. Jedini cilj im je da podrže Kosovo i slome Srbiju. Možda će mene da slome, ali neću da im dam da slome Srbiju.

- Ponosan sam na moj narod koji neće da izađe na izbore.

- Sve su to podli i prljavi trikovi. Isto kao nameštanje u Savetu Evrope. Zna to Lajčak, Borelj, svi oni… Da li Srbi greše, što kaže Fiola? Treba da se stidi svake reči koju je izgovarala u ovoj zemlji. Počev od Nedeljica.

- Čuli ste šta sam rekao Šveđaninu. Kaže on: 'Da uvedeš sankcije, da uvedeš sankcije, da uvedeš sankcije'... Trudim se da budem pristojan.

Sankcije Rusiji

Svi samo ponavljaju "da uvedeš sankcije", kaže Vučić. 

 
- Taman mislim da se završi sa tim, opet ista tema. To pitanje sam čio milion puta, trudim se da budem pristojan i to je sve. I kažem ono što sam rekao našem narodu. Da je naša zemlja suverena i nezavisna, da sama donosi odluke - rekao je Vučić. 
 

Članstvo u NATO

Dodao je da mi ne možemo da uđemo u NATO jer NATO ugrozio nas. 

- Kao predsednik  moram da vodim računa o interesima zemlje, a nekada bih vrlo rado opsovao sa nekima koji nisu pristojni. Moram da vodim računa. Ali da oćutite, da ne kažete ništa na ovo, ovo će ućiti u istoriju svetske blamaže, da imaju 2 posto nameštenu izlaznost, a da se kaže legalni i legitimni izbori

Poziv građanje Severa KiM da budu mirni, da ih ne pogledaju, da vide prezir u očima Srba, da ih ne napadaju ni na jednom mestu. Neka oni svoj najodvratniji posao obave, onda ćemo bar znati da imamo posla sa čistom okupacijom. Onda ćemo da vidimo koliko će da nas lažu oko ZSO. Prstom nećemo mrdnuti - rekao je Vučić.

Printscreen

 

Licemerje zapadnih diplomata

 
- Oni nas zavitlavaju svi, dodao je on

- Kurti zna da su oni na njegovoj stranu, jer kada vam neko pusti ovakve izbore, znate da možete šta hoćete - naveo je Vučić. 

- Pošto ne mogu da se iživljavaju na velikoj zemlji, onda će na nama. Ok, shvatili smo da je vrhunac demokratije da izađe 2 posto i da se glasa u policijskim kontejnertima - navodi Vučić. 

- Nama to nameće mnogo problema, znamo da ne možemo da sprečimo njihovo članstvo u Savetu Evrope. Samo da su oni ispunili ZSO, mi nikoga nismo lagali i obmanjivali. Ja ne verujem više da mi sada kažu da je pola 10 , ja ću da kažem jutro je. Sve vreme je samo bilo kako će Srbiju da unize - rekao je predsednik i pitao šta toliko imaju protiv Republike Srpske

Hoćete da iskoristite period rata u Ukrajini da pregazite jednu malu zemlju, koja danas ima šta da izgibi, dodaje Vučić. 

Kaže da će ovo biti najsramniji izbori ikada održani na tlu Evrope. Kaže da nije problem što to radi Kurti, on hoće da iseli Srbije, to im je jedina želja. 

- To im je jedini cilj. A ovi drugi - kome ćete vi da dođete da pričate o demokratiji. Kao izveštaj o investicijama Ruske federacije. Ja pitam koje investicije, on mi kaže pa imate bilbord. Pa što nisi onda napisao da imam bilbord, nego investicije. Što lažete, kako vas nije stid? Nijednu rusku investiciju nismo imali prošle godine. Nisu oni protiv Vučića zbog Vučića, oni hoće da Srbija bude prvo bez Kosova, a onda bespogovorni poslušnik i ništa više. Šta god ja mogu da kažem o Miloševiću, setite se njegovih reči. Ne rade oni to zbog mene, već zato što ne žele Srbiji dobro, kao što mene lažu svaki dan. Kao saopštenje sa "mi najveći prijatelji Srbije", moraju to da napišu jer niko to ne prepoznaje - navodi Vučić. 

Foto: Printscreen TV Prva

 

- Svaki od njih je bio u mnogim stvarima bio talentzovaniji ili darovitiji od mene. Milošević i Tadić beskrajno šarmantni, Koštunica vrstan pravnik, ali po rezultatima, na kraju teško da bi mogli da kažu da su bili supešniji u svakoj od oblasti. Nije dovoljno da imate talenat, da budete šarmantni i lepi. Ja sam njima rekao, ja nisam budala. Mi da ratujemo sa NATO besmisleno je i glupo. I ludački je da rizikujem život vašeg, mog i sinova drugih roditelja u ovoj zemlji i daću sve od sebe da taj mir sačuvam. Ali ako krenete na narod, a vidim da možete da održite "legalne" izbore sa 1 posto, šta je sledeći korak - da ih proteruju. A ja vam kažem da to neću dozvoliti. I kod mene neće biti kreni-stani, vrati se po telefonskom pozivu, pa se povuci, pa da ja pregovaram da li će me držati na vlasti, ili neće kao mnogi, pa su bežali u Rumuniju ovamo onamo. Mene da ucenjujete opstankom na vlasti ne možete. Mene to ne interesuje. Da vam dan da zgazite naš narod nećete moći. Mali smo mi za te velikane, jer ovde nisu u pitanju Albanci. Mnogo su oni veliki, a mi mali, ali smo mnogo veći i snažniji nego što smo bili. Pa ako nas već terate u tako nešto, samo da znate da vam neće biti tako lako kao što vam je bilo. A ja ću dati sve od sebe da sačuvam mir po svaku cenu - naveo je Vučić i dodao da je sramota što se ćuti na govoto ubijenim Jovanovićem, a bilo je kuknjave kada je Rada Trajković zadržana na prelazu

- Moja poruka njima je nemojte to da radite. Ne testirajte moju odgovornost i odlučnost da zaštitim srpski naorod u sladu sa poveljana UN i Rezolucijom 1244. Jer vam ništa ne verujem. Jer ako vama KFOR služi da vam obvezbeđuje izbore u policijskim kontejnerima, sve sam razumeo čemu to služi - naveo je Vučić. 

Kako kaže o izgradnji bolnica ga pitaju politički protivnici koji nijednu bolnicu nisu izgradili. 

- Mi proizvodimo municiju, mi je prodajemo kada nas pita, na primer Španija. Nego šta ćemo nego da prodamo. Da li će to da završi u Ukrajini, možda. Da li mi to znamo da je moguće da završi, znamo, ali šta nam je izbor. Da li da prekinemo dugoročne ugovore, sa Amerikom, koja kupuje trećinu, četvrtinu municije - o čemu pričate ljudi, šta uopšte hoćete, da zatvorimo fabrike? Da nam niko ne bi rekao da naše oružje odlazi tamo - Naredne tri godine kompletno oružje i oruđe kupiće Vojska Srbije - navodi predsednik. 

Pozvao je građane da dođu u Batajnicu u subotu, jer će to biti najveći i najlepši prikaz naoružanja i Vojske Srbije. 

- Dođite da vidite ljudi. Biće dronova, Pegaza, vrabaca ubica, dronova iz privatnih kompanija. Mi imamo 260 tenkova i više. Problem nam je ljudstvo, ali se sada prijavljuju, 1700, primićemo na ko. Videćete 1620 specijalaca van dinamičkog prikaza vežbe, koji će da marširaju u stroju, onda "Ognjeve", "Tamnave", 18 "Nora". Leteće nam između 8 i 10 29, orlovi, 12 Lasti, Mi 17, Mi 8, sve je to ovaj narod uradio u prethodnim godinama. Da dođe narod da vidi svoju vojsku, da se ponosi snagom. Mi smo mali u velikim okvirima, ali dovoljno čvrsti da mogu svoju zemlju da sačuvaju

Foto: Printscreen TV Prva

 

O EPS-u i najavi štrajka

- Lažu kao i obično. Ne bune se oni zbog toga. U Srbiji ne možete da provedete nijednu reformu nikada, ovo je pokušaj da se zaštite prava iz dela rukovodstva EPS-a, tzv. lopovske klike i vrha, koja vedri i oblači 30 godina, da sačuvaju svoje privilegije i deo njihovih plaćenika. I naravno sve opozicione stranke, koje ne znaju šta će sa sobom, bio ih je 572 na skupu u Lazarevcu, sve poveli sa sobom i slikare. Imate posla sa ljudima koji ne znaju šta će sa sobo, a ovde je reč o nečemu važnom što radimo - o ozbiljnom projektu reforme. Radimo sa najboljima na svetu. Kao Zvezda i Partizan i jedni i drugi dovode najbolje. Maltretiram norveškog ambasadora da dovede najbolje ljude, da Vlada da nema više ovlašćženja, da ne bi mogla da postavlja političke parazite. Radimo najveću stvar koju svi traže da radimo. Čim krenemo da radimo nemoj to, jer oni polaze od sebe. Oni znaju da bi oni krali i privatizovali. Nama ne trebaju te pare, u ovom trenutku mi imamo 4 i po milijarde na računu, obezbedili smo jastuke da mirno dočekamo zimu, jer ja znam da će ova godina biti ekonomski gora nego prethodna - rekao je predsednik i naveo da već popunjavamo zalihe. 

Foto: Printscreen TV Prva

 

- U EPS-u odgovorni sindikalci nisu hteli da učestvuju u tome, samo neodgovorni skupili se sa neodgovornim političarima. I tu dolazimo do ključnog problema u savremenim demokratijama. Tu više nema veze rezultata, važno je samo da proizvodite događaje u kojima ćete nešto da slažete - Vučić, Jovamnjica, kako vas nije sramorta. Tako i sa EPS-om - Što ne kažete ljudima u čemu je stvar, da ćemo da imamo jednu od najboljih kompanija u ovom delu Evrope, da je to jedini cilj i da to radimo sa najboljim ljudima iz Norveške. Da isključimo politiku iz toga, da tu ne budu političke partije u svemu tome. Neće to da kažu. Čomski je najbolje definisao problem savremenog sveta - ne možete ni sa kim racionalno da razgovarate ni na jednu temu. 

Plate i penzije neće padati

- Priznajte sebi da malo bolje živite, da idete auto-putevima. Budite fer... Ljudi imaju više godišnjih odmora... Mi nemamo slobdno mesto na letu za Malagu. Za Uskrs. I za prvi maj će da bude lepo vreme, ima da s eputuje hvala Bogu - rekao je Vučić, pa se dotakao plata i penzija:

- Danica Popović kaže da će da padnu plate i penzije. Ta žena je plagijator. Ona inače zna dosta o ekonomiji. Hajde da analiziramo. One bi padale da imamo niže stope javnog duga. Mi nemamo čašćavanje glasača, a sada nema kampanje, osim ako budu tražili kasnije izbore. Mi smo u donjem delu... Srbija će završiti godinu na 55 odsto. Mi se ne igramo, samo punimp rezerve kao hrčci. Kurs se više od 10 godina ne menja, i tako je to kod ozbiljnih država. Kod nas će plate i penzije da rastu. Ja sam čovek koji ih je smanjivao, i obećao narodu da će biti bolje. Znao sam da se rak ne leči andolom, nego hemoterapijom. Penzije ćemo značajno da uvećamo, i nadam se da ćemo d aih uvećamo između 13 i 14 posto. Na ovih 21 odsto, koliko imamo sada. To će biti pre kraja godine. Minimalno povećanje će biti 12 odsto - rekao je Vučić, pa nastavio:

- Brine me smanjenje stope rasta, da bar prvi kvartal završimo na nuli. Ako bismo u narednoj godini imali manju stopu rasta, pristigli bismo mnoge evropske zemlje - priča Vučić.

Kako kaže, i plate će rasti, ali u normalnim uslovima, i sa realnim ciljevima. Vučić dodaje da se plate ne mogu podizati onako kako se nekom prohte, jer o državi mora da se vodi računa.

- Država je postala kao džak za udaranje svima. Koji god štrajk da se pojavi, svi su za štrajkače - kaže predsednik. 

Kako kaže svaki dan je neki protest. 

Komentarisao je i zahtev Lutovca da predsedničkim izborima kako bi se utvrdio Vučićev legitimitet. 

- To je njihov izbor. Legitimitet se proverava na drugačiji način. Ja vidim da oni ne čitaju istraživanja, ili čitaju ono što vole u svojim medijima, pa zato misle da stvari tako stoje. Da su pročitali istraživanja ne bi mu palo na pamet da ovako priča. I oni koji me ne vole me poštuju. Niko u Srbiji neće da kaže Vučić je lenj, on se ne bori. Ne možete nikog da nađete ko će objektivno da kaže da rezultata nema. Na kraju, ljudi kad dođu na glasanje donose odluku ne o meni i njima, već o svojoj deci. Samo zamislite kako bi izgledala država koju vode Obradović, Jovanović i Stamenkovska. Koliko bi nam trebalo da nemamo državu? Samo dva dana u šta bi se to pretvorilo i koliko bi trebalo da nam država sklroz nestane. Ne znam odakle vam pravo da vi birate o razdvajanju izbora, kao da je ovo fontana želja, pa ćete da birate pa ako vas ne slušam onda ćete da razboijate nešto. Za to se ide u zatvor. Da vam prekratim muke, ako želite da proverite moj legitimitet. Postoji ustavna procedura - potrebno je dve trećine  poslanika da se izjasni da žele proveru legitimiteta predsednika republike i onda se ide na referendum. Vi dođite do polivine potrebnih za samu proceduru, ja ću vam obezbediti ostatak i idemo u to. Ali onda ćemo da organizujemo i druige izbore, samo nemojte posle da se žalite vodovodu što ste sve izbore izgubili opet. Ja sam davno rekao,  biću predsednik dok imam legitimitet i dok me narod hoće. Kada me narod ne bude hteo, kada stvarno bude mislio da sam lopov i kriminalac, ja više neću da budem predsednik i neću nikada da idem iz ove zemlje jer sam danonoćno radio. Zašto se vodi sva ova kampanja. Oni više ne znaju šta da pričaju o meni, jer im niko ništa ne veruje

O napadima na premijerku

- Kao pokaznu vežbu su uzeli Anu Brnabić, za svakoga ko bi bio u svog predsednika i pokazao neku dozu odanosti jer je to u savremenom svetu ne postoji, svi brinu samo o sebi. Pošto Ana pokazuje da je u stanju da ponekad kaže nešto, pošto ja ne mogu svaki dan da reagujem na sve izmišljotine, onda uništavaj Anu Brnabić, ne zato što će ona da promeni svoj stav, već da bi svako drugi shvatio kroz šta mora da prođe ako ne bude loše govorio o Vučiću. I to vam je onaj nivo površnosti i neznanju gde vam najgori đaci i najveći lenjivci, drže predavanja obrazovanim ljudima. Ja sve te ljude znam sa fakulteta, oni su svi bili gori od mene. Svakog dana ja slušam sve najgore - da sam krezub, pijanac, smeta im što volim vino. Važno je da samo po svaku cenu mržnjom dobijete poverenje ljudi, ali to ne ide. Zato evo vam izbor, 85 potpisa, ja ću da zamolim poslanike SNS-a da se izjasne i idemo na referendum - naveo je Vučić. 

- Da nam olakšaju kampanju, da osiguramo narodu još 4 godine mira i prosperiteta. Ja znam kakav će rezultat da bude, ja znam naše građanje. Neka narod odluči - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (266)

Loading
Lara

20.04.2023 20:58

@Andrijana - Sad još bogami 5 minuta narod je nestrpljiv oseća se pozitivno uzbuđenje i mladih i starih narod će da sluša da bi razumeo

Mina

20.04.2023 20:33

Gledamo na sat i cekamo 21 cas, da pratimo predsednika.

Tanja

20.04.2023 20:34

Svi očekujume važno obraćanje Predsednika Vučića.

AndjelaA94

20.04.2023 20:34

Predsednik Vučić večeras u 21h na TV Prvu govoriće o najaktuelnijim temama u Srbiji.

Jana

20.04.2023 20:35

Vucic ce se veceras u emisiji "Prva tema" obratiti gradjanima sa novim informacijama o nasoj zemlji.

Sandra M.

20.04.2023 20:35

Svako novo obraćanje Vučića donosi i neko novo saznanje o svemu što se dešava u Srbiji.

ruza

20.04.2023 20:35

pravi predsednik uvek obavestava svoje gradjane o zbivanjima u zemlji

Nikson

20.04.2023 20:35

Predsednik je uvek spreman da otvoreno razgovara sa gradjanima o svim temama.

Lena

20.04.2023 20:35

Vucic ce u emisiji Prva tema izneti sve bitne informacije za sva desavanja u zemlji i regionu.

Mica

20.04.2023 20:35

Sa nestrpljenjem iščekujemo početak emisije

Iv

20.04.2023 20:36

Veliki broj građana će biti uz male ekrane da čuju šta predsednik ima da kaže.

Iva

20.04.2023 20:36

Veoma važno obraćanje predsednika sa najnovijim informacijama za gradjane.

Uroš

20.04.2023 20:36

Gradjani Srbije znaju svaki dogovor i naredni korak koji nas ocekuje zahvaljujuci predsedniku Vucicu!

Kica

20.04.2023 20:36

Sve najvažnije informacije čućemo iz prve ruke od Vučića.

Sandra M.

20.04.2023 20:37

Sve što je aktuelno u Srbiji večeras će se čuti iz prve ruke direktno od Vučića u emisiji na TV Prva.

Tina

20.04.2023 20:37

Vučić će sigurno govoriti direktno i iskreno

Ana

20.04.2023 20:37

Vazno obracanje Vucica koji javnost objektivno informise o svemu.

Sava

20.04.2023 20:37

Radujem se što će predsednik Vučić biti gost u emisiji "Prva tema" i što ćemo čuti njegove stavove o aktuelnim pitanjima.

Xenia

20.04.2023 20:37

Svako obracanje narodu je od velike vaznosti.

Iva

20.04.2023 20:37

Veoma važno obraćanje predsednik, tokom kog će upoznati građane sa svim aktuelnim temama.

Ana

20.04.2023 20:37

Željno očekujemo obraćanje predsednika Vučića, težak period je pred njim. Uz Vas smo predsedniče!

Vesna

20.04.2023 20:38

Vučić je dokazao svoju sposobnost i liderstvo kao predsednik Srbije i verujem da će nastaviti da vodi Srbiju ka prosperitetu.

Stefani

20.04.2023 20:38

Ovo je odlična emisija i svi bi trebali da pogledaju.

Jana

20.04.2023 20:38

Prva televizija biće večeras najfledanija zahvaljujući predsedniku.

Nemanja

20.04.2023 20:38

Kao predsednik, Vučić je pokazao svoju predanost i strast prema služenju narodu, što je izuzetno važno u ovim teškim vremenima.

Valentina

20.04.2023 20:38

Iščekujemo obraćanje predsednika Vučića,da nas uputi u aktuelne teme

Sehemimi1

20.04.2023 20:38

Veceras i 21h narod Srbije ce imati priliku da od predsednika Vucica licno cuje sva bitna desavanja koja su vezana za nasu Srbiju i njen narod.

Maca

20.04.2023 20:38

Kao i uvek predsednik javno obaveštava svoje građane o svim dešavanjima.

Mirko

20.04.2023 20:38

U televizijskoj emisiji, očekujem da će Vučić razgovarati o planovima i vizijama za budućnost Srbije.

Darko

20.04.2023 20:38

Večeras u 21h svi kraj malih ekrana da podrzimo predsednika Vucica.

Aleksandra M.

20.04.2023 20:38

Obraćanje koje se ne sme propustiti jer ćemo čuti sve bitne vesti o dešavanjima u Srbiji.

Jela

20.04.2023 20:39

Uvek pratim obraćanje predsednika. Jako cenim što sve informacije podeli sa svojim građanima.

Iv

20.04.2023 20:39

Predsednik uvek o svim temama obavesti i građane Srbije, ništa ne krije.

Mića

20.04.2023 20:39

Predsednik Vučić je čovek koji otvoreno iznosi svaki problem srpskom narodu.

Sava

20.04.2023 20:39

Verujem da će Vučić u emisiji pokazati svoje sposobnosti i znanje, kao i svoju spremnost da se suoči sa bilo kojim pitanjem ili izazovom.

Mila

20.04.2023 20:39

Očekujemo lepe vesti jer Vučić ništa ne krije od svog naroda.

Ana

20.04.2023 20:39

Pratimo obracanje predsednika koji gradjane informise o svim aktuelnostima u zemlji.

Ivana

20.04.2023 20:39

Emisija će sigurno biti dobra i kvalitetna

Mara

20.04.2023 20:39

Narod s nestrpljenjem iščekuje predsednikovo gostovanje.

Ognjen

20.04.2023 20:39

U ovoj teškoj globalnoj situaciji, Vučić je pokazao hrabrost i odlučnost u suočavanju sa izazovima, što je od ključnog značaja za napredak Srbije.

Mimi

20.04.2023 20:39

Verujem da ce danas ta emisija biti najgledanija, ovako nesto se ne propusta.

Sara

20.04.2023 20:39

Vučić će večeras govoriti o aktuelnim temama i važnim pitanjima.

Luka

20.04.2023 20:39

Predsednik spreman da, kao i uvek, upozna gradjane Srbije sa svim aktuelnostima.

Tanja

20.04.2023 20:39

Sve važne teme koje se tiču naše zemlje biće predmet predsednikovog večerašnjeg izlaganja.

Nataša

20.04.2023 20:39

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gost "Prve teme" u 21 sat.

Anja

20.04.2023 20:39

Cela Srbija iščekuje obraćanje predsednika

Vesna

20.04.2023 20:40

Uveren sam da će Vučić u emisiji predstaviti argumente i činjenice koji će pokazati da je Srbija na pravom putu ka napretku i razvoju.

Jovan

20.04.2023 20:40

Gradjani su uz svoga predsednika nema stajanja idemo napred

Bojana

20.04.2023 20:40

Uvek sam rada čuti informacije iz prve ruke od najelokventnijeg-Vučića!

Mirko

20.04.2023 20:40

Vučić je lider koji se zalaže za otvorenost i saradnju sa svim zemljama, što je ključno za ekonomski i društveni razvoj Srbije.

Steva

20.04.2023 20:40

Aleksandar Vučić uvek iskreno kaze sta ima.

Rajka

20.04.2023 20:40

Važne informacije iz prve ruke. To jako cenim kod predsednika.

Jovan

20.04.2023 20:40

Ocekuje se veoma vazno ukljucenje Vucica i obracanje javnosti

Aleksandra M.

20.04.2023 20:40

Prva tema na TV Prva i Vučić kao gost emisije. Vredi saslušati sve šta ima da kaže.

Mile

20.04.2023 20:40

Predsednik uvek govori otvoreno o svim aktuelnim temama

Tanja

20.04.2023 20:40

O svim važnim pitanjima Vučić će pričati u emisiji prva tema

Sonja

20.04.2023 20:41

Uveren sam da će Vučić u emisiji pokazati svoju posvećenost za bolji život građana Srbije i za izgradnju društva koje je inkluzivno i pravedno za sve.

Sava

20.04.2023 20:41

Predsednik će večeras obavestiti narod o svim dešavanjima.

Sasa

20.04.2023 20:41

Ima mnogo vaznih pitanja vezanih za Srbiju koja ce Vucic razmatrati.

Uki

20.04.2023 20:41

Vredi pogledati i saznati sve iz prve ruke.

Mladen

20.04.2023 20:41

Kao građanin Srbije, podržavam predsednika Vučića u njegovim naporima da unapredi život svojih sugrađana i da izgradi jaku i stabilnu Srbiju.

Simke

20.04.2023 20:41

Nadamo se da ce nam predsednik doneti jako dobre vesti

Milena

20.04.2023 20:41

Predsednik se uvek pravovremeno obraćanja građanima o svim važnim pitanjima i temama

Miša

20.04.2023 20:41

Zahvaljujući Vučiću Srbija je uvek spremna za saradnju.

Đuka

20.04.2023 20:41

Šta je to što se dešava i što možemo da očekujemo u nekom budućem periodu, uvek saznamo od našeg predsednika.

Novak

20.04.2023 20:41

Gledamo predsednika! Redovno podnosi izveštaj naciji. To se ceni.

Sara

20.04.2023 20:42

Svaka emisija u kojoj predsednik gostuje je najgledanija.

Ana

20.04.2023 20:42

Mnogo desavanja ima ovih dana, vremena su vrlo turbulentna. Vucicu ni malo nije lako.

Tanja

20.04.2023 20:42

Baš me interesuje šta će Vučić da kaže po pitanju direktnih pritisaka za uvodjenje sankcija Rusiji

Bojana

20.04.2023 20:42

Kada god se desavaju velike i vazne stvari za nasu zemlju sa nestrpljenjem ocekujem da cujem obracanje predsednika koji nam bez uvijanja i otvoreno saopsti sve sto je vazno

Mirko

20.04.2023 20:42

Vucic je uvek spreman da javnosti iznese lepe vesti o napretku Srbije

damir

20.04.2023 20:42

Predsednik Vučić nas uvek iskreno i istinito obaveštava o svemu što se dešava i u Srbiji i u svetu.

Petar

20.04.2023 20:42

Kao i uvek, Vucic sve teme vazne za Srbiju podeli sa svojim gradjanima.

Tanja

20.04.2023 20:43

Gradjani Srbije znaju da je Vučić iskren i transparentan i zato mu i veruju

Vanja

20.04.2023 20:43

Veceras važno obraćanje Aleksandra Vucica u 21h.

Tara

20.04.2023 20:43

Ovo bi trebao da pogleda svaji gradjanin Srbije kome je nasa drzava u srcu.

Miša

20.04.2023 20:43

Srbija je postala jaka samo zahvaljujući Vučiću.

Milja

20.04.2023 20:43

Jedva čekamo iskreno obraćanje predsednika

Gaga

20.04.2023 20:43

Sve vazne novosti saznacemo iz prve ruke veceras .

Marko

20.04.2023 20:43

Srbija je sigurna samo sa Vucicem na vlasti

Petra

20.04.2023 20:43

Građani sve informacije uvek dobiju iz prve ruke. Nema ničeg što predsednik ne bi podelio sa svojim građanima.

Gaga

20.04.2023 20:43

Kuvam kafu i čekam obraćanje mog predsednika. U miru i valjano sve treba čuti i informisati se od najboljeg!

Miloš

20.04.2023 20:43

Predsednik prilikom svakog obraćanja jasno i iskreno govori građanima o aktuelnim temama

Lepi Vlada

20.04.2023 20:43

Uvek je lepo slušati napeg predsednika!

Milan Vrbas

20.04.2023 20:43

Aleksandar Vucic se svim silama trudi da ocuva mir u Srbiji

Lazar

20.04.2023 20:43

Verujem da ce gledanost biti velika, jer svakog normalnog gradjanina zanima sve sto se desava vezano za Srbiju.

Maja

20.04.2023 20:43

Jako je bitno pogledati obracanje predsednika.

Ljilja

20.04.2023 20:43

Večeras gledamo predsednika i pružamo nesebičnu podršku!

dado

20.04.2023 20:44

Gradjani Srbije veruju predsedniku Vučiću jer znaju koliko se bori da im obezbedi sigurnu budućnost.

Sanja

20.04.2023 20:44

Veceras saznajemo sve o aktuelnim dešavanjima u Srbiji

Pera

20.04.2023 20:44

Predsednik je uvek bio odgovoran i narod je uvek obaceštavao o desavanjima u zemlji.

Jelena

20.04.2023 20:44

Potrebno je ovo gostovanje da se narod obavesti o aktuelnim dešavanjima kako u Srbiji tako I u regionu. Nas predsednik je ovih dana imao mnogo posla,sastanaka ,obilazaka..

Dragana

20.04.2023 20:44

Vučić vodi jaku i stabilnu politiku i ništa ne krije od svog naroda.

Анка

20.04.2023 20:44

Пратим! Увек чујем тачне информације о свему што се дешава код нас.

Ana

20.04.2023 20:44

Jedino od Vučića možemo da čujemo prave i proverene informacije

Lepi Vlada

20.04.2023 20:44

Kao i uvek, svićemo pratiti predsednikovo gostovanje.

Ceca

20.04.2023 20:44

Uskoro nas očekuje početak jako važnog obraćanja predsednika, čekamo sa nestrpljenjem

Filip

20.04.2023 20:44

Svi problemi budu i prodju, rese se, ali KiM ostaje nekako stalno, nikako do resenja.

Milan Vrbas

20.04.2023 20:44

Verujem da ce mnostvo gradjana biti uz tv ekrane u 21 cas

Maja

20.04.2023 20:44

Jako je bitno, pogledati večerašnjem obraćanje predsednika Vucica

Pop

20.04.2023 20:44

Sve bitne aktuelnosti sto nas ocekuju mozemo cuti sada.

Db

20.04.2023 20:44

Sa velikim interesovanjem pratimo naseg predsednika Vučića.

Jovan

20.04.2023 20:44

Najgledanije emisije su emisije u kojima gostuje predsednik Aleksandar Vučić.

Ena

20.04.2023 20:45

Još jednom će Predsednik javno i transparentno da izađe pred narod i upozna ga sa svim novim vestima u vezi KiM, kao i ostalim aktuelnim političkim temama.

Dea

20.04.2023 20:45

Čekamo svi sa nestrpljenjem,jer je milina slušati napredak naše zemlje Srbije

Filip

20.04.2023 20:45

Uvek je vazno kada predsednik gostuje i prica o svim aktuelnim temama.

daka

20.04.2023 20:45

Ogromna većina gradjana Srbije daje punu podršku svom predsedniku i njegovoj borbi za našu zemlju i sve nas.

Sneža

20.04.2023 20:45

Sigurno cela Srbija čeka početak ovog važnog obraćanja

Lepi Vlada

20.04.2023 20:45

Očekujemo najavu novij investicija.

Jana

20.04.2023 20:45

Predsedniku je svaka nedelja ispunjena naporima da naša zemlja bude razvijena i jaka.

Milan Vrbas

20.04.2023 20:45

Gradjani Srbije mogu da budu ponosni na politiku Aleksandra Vucica

Nina

20.04.2023 20:45

U 9 h jako je bitno pogledati obraćanje našeg predsednika Aleksandra Vučić

Paja

20.04.2023 20:45

Iz prve ruke mozemo da saznamo sta nas ceka u buducem periodu, obavezno treba gledati.

BranimirVukovic

20.04.2023 20:45

Cekamo lepe vesti. Mnogo toga se izgradilo i uradilo

Caca

20.04.2023 20:45

Sve sto narod treba da zna o Srbiji moze cuti u direktnom izlaganju

Olja

20.04.2023 20:46

Teske odluke su pred Srbijom, pritisci za uvodjenje sankcija Rusiji sve zesci, neka nam je Bog u pomoc.

Maja

20.04.2023 20:46

Vučić će govoriti o svim važnim temama i izazovima sa kojima se Srbija suočava, ali i koji su planovi za budućnost

Sima

20.04.2023 20:46

Kad gostuje Vučić na TV uvek je velikoimteresovanje javnosti jer su novosti iz prve ruke.

Jelica

20.04.2023 20:46

Vučić uvek iznosi svoje ciljeve i razmatranja sta je najbolje za našu državu.

Dragana

20.04.2023 20:46

Hvala Vučiću za sve što je učinio za svoj narod.

Milan Vrbas

20.04.2023 20:46

Verujem da predsednik Vucic ima mnogo toga da kaze gradjanima

Lepi Vlada

20.04.2023 20:46

Cela Srbija će pratiti obraćanje našeg predsednika.

Ana

20.04.2023 20:46

Večeras će predsednik Vučić kao i uvek iskreno reći građanima sve aktuelne teme koje zanimaju naše građane.

Vuk

20.04.2023 20:46

Vučić ponovo izlazi u javnost da govori o svim važnim i aktuelnim pitanjima u zemlji.

Bilja

20.04.2023 20:46

Predsjednik Vučić gdje se večeras u 9 h obratiti, jako je bitno pogledati jer je obraćanje jako važno.

dakic

20.04.2023 20:46

Emisije u kojima gostuje predsednik Vučić su najgledanije jer gradjani znaju da će tu saznati pravu istinu i realno stanje.

Makica

20.04.2023 20:46

Vucic nema problema da kaze istinu ma kakva ona bila.

Jana

20.04.2023 20:46

Sa velikim intetesovanjem pratimo obracanje predsednika

Milan Vrbas

20.04.2023 20:47

Kao i svaki odgovoran politicar, Vucic polaze racune narodu

Olivera

20.04.2023 20:47

Niko ovoliko nije učinio za Srbiju koliko to Vučić radi.

Vlada S

20.04.2023 20:47

Večeras u 21:00 na TV "PRVA" u emisiji "Prva tema" je prilika da čujemo sve aktuelnosti iz prve ruke...

Tanja

20.04.2023 20:47

Predsednik Vučić govoriće o najbitnijim temama zato je veoma važno da pratimo večerašnju emisiju

Nina

20.04.2023 20:47

Predsjednik Vučić je večeras gost na prvoj u 9 h, i njegovo obraćanje jako važno ne bi trebalo ga propustiti.

Mara

20.04.2023 20:47

Sva predsednikova gostovanja u emisijama izazivaju veliku pažnju.

Milan

20.04.2023 20:47

Mnogo je tekih tema ovih dana nad Srbijom, ali ima i pozitivnih novosti koje cemo cuti od Vucica, verujem.

Milan Vrbas

20.04.2023 20:47

Srbija se, na celu sa Vucicem, odlicno snalazi u osetljivim globalnim momentima

Joca

20.04.2023 20:48

Predsednik uvek blagovremeno i tacno obavestava javnost

Minja

20.04.2023 20:48

Svi jedva cekamo emisiju i da cujemo sta predsednik ima da kaze.

Vuja

20.04.2023 20:48

Jedva čekam obraćanje Našeg predsjednika jer je večeras njegova braća i jako važno.

beli

20.04.2023 20:48

Borba predsednika Vučića za Srbiju i njene interese je veličanstvena i gradjani Srbije su mu zahvalni na tome.

Petar

20.04.2023 20:48

Svako obracanje predsednika Vucica naciji je vazno jer tako mozemo da saznamo sta je ono sta mozemo da ocekujemo u narednom periodu.

Miloš

20.04.2023 20:48

Večeras ćemo saznati šta nas sve čeka u budućnosti i pred kakvim je sve izazovima Srbija!

Maja

20.04.2023 20:48

Večeras u 21h TV Prva i puna koncentracija - predsednik se obraća

Marija

20.04.2023 20:48

Svako obraćanje predsednika Vučića tiče se svih građana zato je vredno da poslušamo šta ima da nam saopšti, jer su to informacije od krucijalnog značaja

Milan Vrbas

20.04.2023 20:48

Nema sumnje da ce Srbija nastaviti da jaca na svim poljima

Vule

20.04.2023 20:48

Jedva čekam gostovanje predsjednika to nikako ne propuštam.

Dade

20.04.2023 20:49

Emisije gde predsednik gostuje uvek su najgledanije.

Laza

20.04.2023 20:49

Predsednik uvek govori istinu i nema tu sta da se krije

Car

20.04.2023 20:49

Treba pogledati večerašnja obraćanje predsjednika, jako je važno i ne bi trebalo propustiti.

Jovan

20.04.2023 20:49

Kao i uvek ocekujemo znacajne i tacne informacije o svim vaznim pitanjima

Nenad

20.04.2023 20:49

Srbija napreduje i pored svih problema koji muce citav svet.

Sava

20.04.2023 20:49

Predsednik je pokazao da mu je interes naroda na prvom mestu. Trudi se da obezbedi bolji život.

Tina

20.04.2023 20:50

Treba pogledati večerašnje obraćanje i poslušati šta predsjednik ima da kažem.

Jovana

20.04.2023 20:50

Večerašnje gostovanje Vučića imaće za cilj da se predsednik javno obrati svim građanima i obavesti ih o svim proteklim dešavanjima, izazovima i onome što sledi

Hana

20.04.2023 20:50

Predsjednik ovo gostovanje bi trebalo poslušati i pogledati, jer ima mnogo štošta važno nam kaže

Sara

20.04.2023 20:51

Srbija učvršćuje prijateljstva i saradnju sa mnogim zemljama.

Milan Vrbas

20.04.2023 20:51

Srbija je itekako napredovala od kada je na njenom celu Aleksandar Vucic

Jelena

20.04.2023 20:52

Vučić je uvek blagovremeno obaveštavao građane o važnim i aktuelnim temama i izazovima sa kojima se Srbija susreće i šta nas sve očekuje

Mila

20.04.2023 20:52

Svi cemo biti uz prvu i pratiti emisiju gde predsednik gostuje.

Sara

20.04.2023 20:53

Srbija je zemlja koja pruza povoljne uslove za nova ulaganja. Predsednik će to u emisiji pokazati.

Gaga

20.04.2023 20:53

Predsednik ce nas upoznati sa svime sto se radilo proteklih nedelja u nasoj zemlji.

Ceca

20.04.2023 20:54

Predsednik Vučić uvek na vreme obaveštava narod o svim važnim temama i poteškoćama sa kojima se Srbija susreće.

Viki

20.04.2023 20:54

Malo je ostalo do emisije gde predsednik gostuje , uvek pogledam jel nas obavesti o svemu.

Viki

20.04.2023 20:56

Svaka emisija gde predsednik gostuje je vazna i treba gledati.

Dijana

20.04.2023 20:56

Vučić će gostovati u emisiji Prva tema i tim putem obavestiti građane o aktuelnostima, šta je do sada urađeno, a na čemu treba raditi bolje ili drugačije

Dijana

20.04.2023 20:56

Vučić će gostovati u emisiji Prva tema i tim putem obavestiti građane o aktuelnostima, šta je do sada urađeno, a na čemu treba raditi bolje ili drugačije

Marko

20.04.2023 20:57

Trebalo bi da svi građani prate gostovanje predsednika Vučića jer on uvek iznosi prave i jedine validne informacije

novak

20.04.2023 21:12

Sjajno predsedniče Vučiću uz Vas smo bodrimo Vas.

Ana

20.04.2023 21:15

Predsednik Aleksandar Vučić uvek iskreno govori o svim aktuelnim temama.

Jana

20.04.2023 21:17

Tezak dan ce biti , ali , ne sumnjam, uz zalaganje predsednika Vucica, svi problemi na Kosovu i Metohiji ce se resiti.

Aleksija Radivojčević

20.04.2023 21:19

Sa velikim poštovanjem uvek pratim obraćanje našeg poštovanog predsednika Aleksandra Vučića.

Ognjen

20.04.2023 21:19

Sva odgovornost zbog nedemokratskih i neregularnih izbora je na medjunarodnoj zajednici to je plod njihove pasivne politike prema situaciji koja je na KiM.

Vera

20.04.2023 21:19

Nema demokratije kad nema slobode na izborima i parlamentarizma.

Jana

20.04.2023 21:20

Vučic uvek o svim bitnim temama obavesti narod.

Joka

20.04.2023 21:20

Srbi na KiM su skroz izgubili pravo na demokratiju.

Jela

20.04.2023 21:20

Vučić će večeras govoriti o bitnim temama.

Vera

20.04.2023 21:21

Srbi ne izlaze na kosovske izbore u nedelju,nemaju za koga da glasaju.

Lea

20.04.2023 21:24

Uvek sa najbitnijim i najvažnijim vestima, nas predsednik Vučić!Pratimo ga!

Nataša

20.04.2023 21:27

Velika sramota kvinte koja podržava izbore u četiri opštine na KiM.

Lazar

20.04.2023 21:27

Vucic ce nastaviti da se bori za svoju Srbiju. Ne damo da je bilo ko slomi.

Daca

20.04.2023 21:27

Naš narod neće izaći na te lažne izbore

Mina

20.04.2023 21:27

Srbi treba da ostanu mirni i da ne izlaze na te lazne izbore.

Danijela

20.04.2023 21:27

U nedelju na izborima na KiM biće sahranjena demokratija.

Cecilija

20.04.2023 21:28

Izbori na Severu KiM veliki poraz demokratije. Sramota.

Oliver

20.04.2023 21:29

Sve sto se do sada lose desilo na KiM od strane siptara jeste podrzano od strane medjunarodne zajednice odnosno kolektivnog zapada.

Mara

20.04.2023 21:31

Srbi sa Kosova i Metohije su ponosni i puno toga pretrpeli neće izaći na izbore .

Ana

20.04.2023 21:31

Priština već 10 godina nije formirala ZSO i iz tog razloga srpski narod neće učestvovati na izborima na KiM..

Olja

20.04.2023 21:31

Srbi ce pokazati da nisu divljaci i da su slozni jer veruju svom predsedniku i svojoj drzavi.

Olja

20.04.2023 21:31

Srbi ce pokazati da nisu divljaci i da su slozni jer veruju svom predsedniku i svojoj drzavi.

Ana

20.04.2023 21:32

Demokratski je bojkovati izbore naročito u ovoj situaciji gde bi izlaskom na izbore na KiM Srbi dali državni legitimitet Prištini. Srbi neće izaći na izbore i nikada neće priznati KiM kao samostalnu državu!

Sandra

20.04.2023 21:32

Naravno da nece Narod Srbije da izadje na glasanje.Podrska Vucicu 🇷🇸

Nele

20.04.2023 21:33

Dosta je bilo ponižavanja Srbije, samo koriste situaciju i nastavljaju lažima da otmu teritoriju od Srbije.

Maja

20.04.2023 21:34

Srbi na KiM godina trpe maltretiranje ali imaju ponos i nece da dozvole da ih Kurti ponizava

Marija

20.04.2023 21:34

Naš narod biće tog dana mirni I dosledni. Ne trebaju ni da ih pogledaju na izbore niti će izaći

Miki

20.04.2023 21:35

Ovim potezom za izbore, sramota za sve medjunarodne organizacije i kvinte , koji obmanjuju srpski narod.

zorica

20.04.2023 21:37

Podrska Vucicu. Nas narod je uz tebe.

nadja

20.04.2023 21:38

Veliku zahvalnost duguje nasa zemlja Vucica. Rad i trud se isplati.

petra

20.04.2023 21:39

Nas narod je uvek male ekrane i pomno prati svako predsednikovo gostovanje.

zorica

20.04.2023 21:39

Velika podrska nasem predsedniku u daljem radu. Srbija ide dalje.

Jela

20.04.2023 21:40

Nikada nije lagao svoj narod, uvek je govorio istinu ma kakva god bila.

zorica

20.04.2023 21:41

Danas na otvaranju fabrike, veceras sa svojim narodom. Svaka cast na organizovanosti i radu.

nadja

20.04.2023 21:41

Nas narod je ponosan na dosadasnji rad Vucica.

petra

20.04.2023 21:42

Uvek iskreno ispred svog naroda. Podrska Vucucu

petra

20.04.2023 21:43

Svaka cast predsedniku na posvecenom radu

Sanja

20.04.2023 21:49

Srbi ne izlaze na izbore na KiM u nedelju, nemaju za koga da glasaju.

Olivera

20.04.2023 21:50

Srpski narod na KiM poslusace svoju drzavu i svog predsednika i na taj nacin ce pokazati svoju slogu i jedinstvo.

Petar

21.04.2023 01:31

Takvih je uvek bilo i biće. Na žalost!

Tanja

21.04.2023 03:54

Predsednik je uvek spreman da iskreno i otvoreno,bez laži i tajni,priča o svim bitnim temama.

Ruzica

21.04.2023 05:45

Kaze predsednik da ce neki napustiti SNS zato sto nemaju funkciju. To su preletaci koji idu od stranke do stranke za funkciju. Ja preletace nikada ne bi prihvatila jer oni ne rade iz opredelenja nego zbog interesa.

Caca

21.04.2023 06:16

Predsednik ima mnogo tema o kojima će da nas iskreno obavesti!

Caca

21.04.2023 06:18

Čućemo o novim dešavanjima jer ima mnogo novih informacija da nam predsednik saopšti!

Caca

21.04.2023 06:19

Svaka funkcija ima svoju odgovornost,oni koji to nisu poštovali,nije im mesto na toj funkciji!

Caca

21.04.2023 06:21

Svi koji su izneverili poverenje,i treba da ostanu bez funkcija!

Caca

21.04.2023 06:23

Oni koji se nisu ponašali odgovorno i savesno,nije im ni mesto na velikim funkcijama!

Ana

21.04.2023 07:22

SNS je jaka i stabilna stranka koju gradjani podržavaju i niko ne moze da je srusi!

Ana

21.04.2023 07:24

SNS je vezana za veru u ljude i snagu koja doprinosi bolje sutra zato i ne mogu uništiti dobre namere prema svojoj zemlji

Ana

21.04.2023 07:25

Održati se na vlasti više od jedne decenije, a uz to podići urušenu zemlju iz pepela je prefiks jedne uspešne političke stranke. SNS okuplja patriote, ljude radne i vredne, kojima je zvezda vodilja jaka i uspešna Srbija!

Ana

21.04.2023 07:25

Najjaci i najbolji smo kada smo zajedno sa najboljim medju nama, Vucicem.

Ana

21.04.2023 07:26

Ovakva snažna i jaka Srbija ne bi bila bez iste takve politike Srpske napredne stranke i Vucica na čelu

Ana

21.04.2023 07:26

SNS i predsednik Vučić su pokazali kako se vodi država, kako se pomaže narodu, kako se istinski bori za mir i svoju zemlju. Zahvaljujući njima budućnost je ogenuta svetlim bojama.

Ana

21.04.2023 07:27

SNS je jaka i organizovana stranka. Ne može nju niko da uništi,jača je ona od svih sramnih napada.

Ana

21.04.2023 07:28

SNS stranka je mnogo uradila i radi na razvoju Srbije i iza nje stoje odlični rezultati.

Miroslav.

21.04.2023 07:28

Ponosni smo na naš narod na KIM što neće izaći na izbore.

Ana

21.04.2023 07:28

Nema predaje i nikad neće je biti! Srbija je ispravno odlučila i izabrala pravog lidera koji nas sve čuva i vodi pravim putem napretka!

Ana

21.04.2023 07:29

Vera naroda u SNS i Vučića je neupitna i nemerljiv, I kao takva ima svu moguću podršku da vlada i vodi ovaj brod kroz okeane zarad napretka i razvoja.

MARTA

21.04.2023 08:22

Uvek predsednik govori istinu svojim gradjanima

MARTA

21.04.2023 08:33

Uvek predsednik govori istinu svojim gradjanima