ŽARIĆ KOVAČEVIĆ: Boško Obradović je kukavica koja plasira izmišljotine!
Foto: Printscreen/Foto: sns.org.rs

Sopštenje vam prenosimo u celosti

"Drago mi je kad čujem da lider Dveri Boško Obradović prati emisije u kojima je gost predsednik Aleksandar Vučić. To mi daje bar tračak nade da se neće ponoviti situacija u kojoj Obradović kao narodni poslanik ponižava instituciju kakva je Narodna skupština - svojim ponašanjem, ali i verbalnim i fizičkim napadima i nasrtajima na svoje kolege.

Ako uzmemo u obzir da je to radio da bi se nudio kao kandidat za ministra u prelaznoj vladi koju je predlagao, pitam se odakle mu pravo da misli da ima legitimitet da uopšte komentariše reči Aleksandra Vučića. Evo i zašto tako mislim - tražili su sednicu o pitanjima vezanim za Kosovo i Metohiju - prokockali su svaku šansu da na konstruktivan i pristojan način iznesu svoje predloge. Umesto toga uneli su transparente i nasrnuli na predsednika države da se fizički obračunaju.

I sada, isti taj Boško, koji je u biti kukavica, plasira izmišljotine tako što zaboga on analizira reči Aleksandra Vučića. 

Da bude jasnije, ponoviću reči predsednika, već mnogo puta izrečene - nije potpisao, niti će potpisati bilo kakvo priznanje lažne države Kosovo! 

Bošku Obradoviću ostaje da spinuje i nada se da će ugrabiti neki poen, jer već predugo slušamo kako optužuje Vučića za izdaju i ne marimo za Boškove gluposti"

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sramota

01.03.2023 22:10

Sramota me što Srbija ima jadnike u opoziciji. Primitivizam na zavidnom nivou.