SRPSKA LISTA: Umesto da budu podrška svojoj državi, oni biraju da sa strane kao šibicari gledaju kako da se domognu fotelja
Facebook

- Nakon što je kvazi opoziciji u Beogradu propala nada da će predsednik Vučić potpisati kapitulaciju i predati Кosovo i Metohiju, sada umesto izvinjenja Goran Bogdanović, koji živi u Beogradu, koji se lažno predstavlja da živi u Leposaviću, Rada Trajković koja živi na Savskom Vencu a predstavlja se kao predstavnik Srba sa Кosova i Metohije, Boško Obradović koji se lažno predstavlja patriotom a sve radi protiv interesa srpskog naroda, Miloš Jovanović, koji se lažno predstavlja kao Srbin, a krije da je i Francuz i svi njima slični nastavljaju da lažu i napadaju predsednika Vučića a ni reč da kažu protiv Кurtija, ili onih koji su stvorili i snažno podržavaju  nezavisno Кosovo.

Umesto da budu podrška svojoj državi i svom narodu, oni biraju da sa strane kao šibicari gledaju kako da se domognu fotelja i na leđa Aleksandra Vučića postave još više tereta, a neki i da mu sa tih istin leđa oderu kožu.

Da stvar bude gora, jedini tračak nade za Srbe na Кosovu i Metohiji, Zajednicu srpskih opština nabrojani jahači apokalipse nazivaju porazom, predstavljajući je kao nešto što ne treba Srbima na ovim prostorima ponavljajući reči Aljbina Кurtija. 

Srpski narod na Кosovu i Metohiji i Srpska lista kao legalan i legitiman predstavnik pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za formiranje Zajednice srpskih  opština u skladi sa dogovorom iz 2013. i 2015. godine kako bi imali krovnu instituciju srpskog naroda koja će zaštiti pojedinačna i kolektivna prava srpskog naroda i stvoriti uslove za opstanak, ostanak i povratak srpskog naroda na Кosovo i Metohiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ana

28.02.2023 16:30

Šta drugo opozicija zna sem da postavlja nogu onima koji se bore za pravičnu Srbiju.

Jelena

28.02.2023 16:34

Daleko bilo da od opozicije doživimo da podrži Srbiju na bilo kom putu, to bi bilo smak sveta.

Dragana

28.02.2023 16:39

Od opozicije nam netreba ništa, gde god se oni pojave naprave nered.

Dragan

28.02.2023 16:42

Kakvi članovi opozicije da pomenu Kurtiju i da ga okrive npr. Za neosnivanje ZSO, alu ne, uvek će se okriviti Vučić, on je njima za sve kriv.

Vanja

28.02.2023 16:47

Narod na KiM ulaže svo svoje poverenje u Vučića da će se jedini on izboriti za njih i njihova prava.

Milena

28.02.2023 16:53

Umesto da opozicija na neki način pomogne u rešavanju ovog pitanja oko KiM oni uporno rade u korist neprijatelja.