NEVENA ĐURIĆ RAZBUCALA "PATRIOTU" OBRADOVIĆA "Izgleda da je ljut što nije bio u prilici da pošalje još jednom poruku podrške Кurtiju"
SNS

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo vam u potpunosti:

Кvazi patriota Boško Obradović je izgleda ljut što nije bio u prilici da danas u Narodnoj Skupštini pošalje još jednom poruku podrške Кurtiju, da još jednom pljune po Srbiji i našem narodu, i nanese nam što veću štetu. Sav usplahiren je brže bolje, pojurio da održi konferenciju i pošalje time poruku svim svojim principalima - da im je veran, posvećen, i da će uvek naći načina da opravda poverenje i sredstva koja od njih dobija.

Svaku priliku lažni rodoljubi koriste samo za napad na Aleksandra Vučića. I šta god da je na dnevnom redu - za njih je, svaka tačka dnevnog reda predsednik Republike Srbije. Ni danas, kada je težak i važan dan za Srbiju, kada se u Briselu održava sastanak na najvišem nivou, nikome od ovih koji sebi vole da tepaju pa se nazivaju opozicijom nije ni na kraj pameti bilo, da racionalno sagledaju težinu situacije, i pruže podršku sopstvenoj državi Srbiji - jer se Aleksandar Vučić danas u Briselu, kao i uvek do sada, dosledno bori za našu državu, za naše stavove i interese. Iste one koje svima, bez imalo okolišanja, saopštava uvek i na svakom mestu. 

Ni danas hajka na njega ne prestaje: laži i manipulacije, obojene patetikom. Poput narikača ponavljaju isprazne floskule na temu Кosova i Metohije. Iako im je sam predsednik više puta rekao šta su "crvene linije" preko kojih nikada neće preći. Rekao, i ponovio. 

Ne vredi to onima koji ne žele da čuju, vide i priznaju rezultate državotvorne, samostalne i slobodarske politike koju Srbija danas vodi. 

Jedno je nepromenljivo i sigurno - ozbiljna politika, briga o Srbiji  i njenim interesima uvek je na leđima Aleksandara Vučiću, dok se delovanje antidržavne opozicije, u nedostatku politike, svelo samo na kritike i "ono što lepo zvuči" sa ciljem da poput pijavica narodu isisaju i sadašnjost i budućnost. 

Mi naprednjaci smo danas svim srcem uz našeg predsednika, snažno i složno, jer znamo da on igra za jedan tim, tim koji se zove Srbija! Sigurni da će se najsnažnije boriti u ovoj, kao i u brojnim utakmicama koje nam tek predstoje, jer - predaja nije opcija!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Mini

27.02.2023 18:05

Vucic se za razliku od laznog patriote bori za Srbiju i za Srbe na KIM i to svi znaju.

Lale

27.02.2023 18:08

Bosko se bori samo za licne interese. Jedino sto iznosi su lazi i nebuloze.

Miki

27.02.2023 18:16

Cilj izdajnika Boska je rusenje i destabilizacija Srbije.

Vesna

27.02.2023 18:17

Opozicija je pokazala da ih nije briga za KIM.

Mimica

27.02.2023 18:22

Sve sto Bosko bude vise napadao Vucica,narod ce sve vise videti koliko je licemer. Narod je uz Vucica.

Djole

27.02.2023 18:25

Bosko je ljubomoran na Vucicev rad,trud i uspeh. Boli ga sto Srbija napreduje.

nina

27.02.2023 20:24

Boskove namere su svima vec odavno jasne.