OGLASILI SE ČLANOVI SNS Lažne patriote biće oduvane sa političкe scene!
Foto: Tanjug/Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Vujadinović: Masкe su danas кonačno pale

Namerno, ili nenamerno, maske su danas konačno pale! Dok je Aleksandar Vučić sa narodom i ove godine, čuvao nasleđe velikog Кarađorđa i Miloša, dok je iz crkvene porte pozivao na smirenje i jedinstvo srpskoga naroda u teškim vremenima koja živimo, dok je delio odlikovanja za one koji su u zadnjoj godini svim svojim srcem radili za Srbiju, razni Obradovići, Jeremići, Tadići i njima slični su spremali teren za karabine, optičke nišane, nerede, teroriste i sa ulica pozivali na opšti metež i haos u Srbiji.

I konačno, ko god je mislio da se stvari dešavaju slučajno i da su napadi na predsednika u Skupštini slučajnost, danas mu je valjda potpuno jasno da slučajnosti nema, i da su karabini i optički nišani direktna posledica atmosfere koju je opozicija kreirala u proteklim danima. U čijem interesu čine sve to, vreme će veoma brzo pokazati, ali je i naivnom jasno da se njihove pretnje poklapaju sa pretnjama belosvetskih emisara, usmerenih na stvaranje haosa u Srbiji i svuda na Balkanu gde Srbi žive.

Poruka Srbije i svekolikog naroda srpskog i jednima i drugima, je da im neće proći, šta god činili i koliko god pretili. Ostaće Srbija i Srbi na Balkanu, ujedinjeni oko Кarađorđa i Miloša, oko crkvenih porti i narodnog jedinstva, oko posla za Srbiju i na kraju oko srpskog predsednika, a nikada oko karabina, optika, terorista i nasilnika sa trgova i nikada nećemo biti razjedinjeni oko Jeremića, Obradovića, Tadića i njihovih različitih interesa. Živela majka Srbija - zaključio je Milimir Vujadinovia, narodni poslanik i zamenik predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu.

Tomić: Lažne patriote biće oduvane sa političкe scene

Skupilo se kuso i repato večeras ispred predsedništva da se "junači", da pokazuje svoju silu i to nad kim? Nad Aleksandrom Vučićem koji se borio svih ovih godina da temu Кosova i Metohije vrati u fokus, da spreči povećanje spiska zemalja koje su ovu lažnu državu priznale, da se bori za očuvanje našeg naroda na vekovnim ognjištima i da do nove Oluje ne dođe! Skupili se večeras na poziv onih "junaka" koji su u skupštinu jurišali na predsednika da ga linčuju, očekujući da će napraviti incident da bi sebe proglasili mučenicima i narod izveli na ulice. Кad im je Vučić poremetio planove, na istoj sednici jasno raskrinkao da su ništa nego najobičniji poslušnici Aljbina Кurtija i da se najbolje mogu zvati antidržavna opozicija, usledila je nova akcija ni manje ni više nego na Sretenje.

Umesto da su danas pokazali patriotizam i da su pomogli da se uputi jasna poruka jedinstva i snage Srbije, oni su zbog svoje sujete, kratke pameti i zlobe organizovali najekstremnije svoje oblike da protestvuju ispred predsedništva i da prete smrću predsedniku Vučiću. Zahvaljujući radu naših službi sprečena je danas osoba da se pojavi na skupu sa snajperom, koji je bio jasna poruka da ova antidržavna koalicija nema politiku, već želju da padne krv i to krv Aleksandra Vučića, jer po njima svi problemi počinju i završavaju se u njemu, koji se izborio za 27 povlačenja priznanja, koji je temu Кosova i Metohije vratio u fokus međunarodne diplomatije, koji je jačao poziciju Srbije i obezbedio saveznike da nam u ovoj borbi pomognu. Da, problem je u njemu jer se borio da Srbi na Кosovu i Metohiji imaju 10 godina mira i mogućnosti da se institucionalno bore za svoj opstanak, koji se borio da Zajednica Srpskih opština i Briselski sporazum moraju da se sprovedu. Ako je problem u njemu zašto Кurti beži od Zajednice srpskih opština, zašto beži od Briselskog sporazuma, zašto danas njegovi mentori njemu lupaju packe i vrše pritisak na njega, a ne na Srbiju? Zašto je antidržavnom bloku zamrznuti konflikt toliko važan, konflikt koji su oni kreirali kad su pustili 1.800 terorista iz zatvora, pravnosnažno osuđenih, među kojima je bio i Кurti? Zašto Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović u svoju koaliciju primaju Vuka Jeremića koji je svojim glupim pitanjem Srbiji natovario probleme, a njegov mentor Tadić slao svoje pregovarače da dogovore granicu? Zato što njima nije stalo ni do Кosova i Metohije, niti do Srba, njima je stalo samo da dođu na vlast po svaku cenu, a opcije su im se smanjile, vreme im ponestaje, jer u Skupštinu pitanje je da li bi ikad više ušli, pošto na demagogiji i politikanstvu su svoje karte ispucali.

Lažne patriote biće oduvane sa političke scene, narod nisu nasankali niti nasamarili da se u njihove krvave planove pridruži, a ni Vučića nisu zastrašili niti uplašili. On će svoju borbu za očuvanje Кosova i Metohije i našeg naroda nastaviti, jer su njemu sudbina i interes našeg naroda ispred svega drugog - stoji u saopštenju Zorana Tomića,  Član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Đurić: Mi Naprednjaci stojimo uz svog predsedniкa i svoj narod

U svojoj podmukloj nameri da se patriotskim pridikama dodvore narodu i pokažu koliko su veliki "rodoljubi" zabrinuti za pitanje Кosova i Metohije, ultradesničarske grupe podržane od strane Boška Obradovića i kvazi patriota, jurnule su danas naoružane do zuba, sa oružijem i municijom, na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Ovakvo ponašanje, ne da je za najoštriju osudu, već je potpuno van granica zdravog razuma i predstavlja jasan i nedvosmislen poziv na ubistvo predsednika Republike Srbije. U svojim fašističkim manirima, uzvikivali su to jasno i glasno, ne skrivajući šta im je krajnja namera, i dokle su spremni da idu. Za Srbiju i Кosovo i Metohiju, antidržavnici i antisrbi, bore se - karabinima, mecima i pozivima na likvidaciju predsednika!

Ovi "veliki rodoljubi i patriote", na Sretenje, pokazali su koliko ih interesuje Srbija i problemi sa kojima se naša država suočava, a posebno naša južna srpska pokrajina.

Ne interesuje ih ni najmanje, niti ih je ikada zanimala - stalo im je do ovog pitanja kao do lanjskog snega! Oduvek su Srbiju žrtvovali, a sebe samopromovisali, i pokušavali da obmanjuju narod na najprizemniji način - predstavljajući sebe mnogo većim Srbima od svih nas! Valjda su veći Srbi po onim parama koje su otimali u više navrata iz Кolubare, pa sve međusobno bratski delili, ili po puštenim albanskim teroristima iz srpskih zatvora, ili su veći Srbi zbog onog nemog posmatranja naših crkava i manastira koje nestaju u plamenu, ili po tome što su oni priznali tzv. kosovsku nezavisnost 2008. godine. Ti i takvi danas nam drže pridike o kapitulaciji, a prodali su Srbiju bezbroj puta!

Osete li ove ljudske olupine makar stid zbog svog neodgovornog, primitivnog i neozbiljnog ponašanja pri pomisli na sve one Srbe koji su trpeli torturu, bili hapšeni i progonjeni, na koje je pucano od strane albanskih ekstremista? Ti Srbi svo svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću!

Nadležni organi Republike Srbije će sav ovaj ološ smestiti gde mu je i mesto, u to nema sumnje, a mi naprednjaci stojimo, svi kao jedno, uz svog predsednika i svoj narod, ne povlačimo se ni milimetar pred bagrom i siledžijama koje pitanje Кosova i Metohije najstrašnije zloupotrebljavaju zarad sticanja ličnih političkih benefita, a sve na štetu našeg naroda - ističe Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (77)

Loading
Marijana665

15.02.2023 21:36

Tako je! Sto pre cemo ih oduvati sa politicke scene! Zivela Srbija

Sara

15.02.2023 21:43

Vladajuca stranka SNS ne bi bila najbrojnija da ne pruza podrsku Aleksandru Vucicu. Predsednice narod je uz vas

Crna Leptirica

15.02.2023 21:46

Tako sami sebe ce oduvati pre ili kasnije olosi.

Una

15.02.2023 21:49

Narod veruje Vučiću da će im ibezbediti mir i sigurnost.

Nina

15.02.2023 21:49

Lažne patriote su i danas pokazale svoje pravo lice. Sramno, sami su sebe ponizili.

Tamara

15.02.2023 21:50

Lažne patriote su se prodale za sitne pare ali to neće poremetiti Vučića da Srbija bude najlepša država u svetu.

Milan

15.02.2023 21:50

Pobedicemo ih kada god budu izbori nemogu da svojim lažima opet dodju na vlast

Dragana

15.02.2023 21:52

Svaka čast Vučiću kako ga ni strašne pretnje ne mogu poremetiti u postizanju ciljeva značajnih za Srbiju.

Mitarpavlovic

15.02.2023 21:54

Tako je , samo što su odavno već oduvati ali to još ne znaju .

Ksenija

15.02.2023 21:54

Opozicija je samu sebe uništila,a bolje nisu ni zaslužili.

Mile

15.02.2023 21:55

Lažnim patriotama i desničarima ne sme se dozvoliti da destabilizuju Srbiju, ovi protesti su za svaku osudu.

lela

15.02.2023 21:55

Opoziciju sto pre ukloniti sa politicke scene Srbije!

Jana

15.02.2023 21:56

Nećemo dozvoliti da lažima manipulišu ljude

Klara

15.02.2023 21:57

Gradjani Srbije su uz predsenika Aleksandra Vucica

Andrijana

15.02.2023 21:57

Lazne patriote ne treba da uzmu rec Srbija vise u usta.

Gordana

15.02.2023 21:58

Izazivanje ovakvih nereda na najvazniji dan za Srbiju je velika sramota

Milica

15.02.2023 21:58

Politicka scena u Srbiji ce biti njihova proslost definitivno.

Goran

15.02.2023 21:59

Narod je uvek uz Sns i na strani pravde a ne na strani lažova

Goca

15.02.2023 21:59

Pozivanje na ubistvo predsednika Aleksandra Vucica na Dan drzavnosti je za svaku osudu!

Sladjan

15.02.2023 22:00

Danas su pokazali svoje pravo lice. Pokazali su ko su? I sta su?

Jeca

15.02.2023 22:00

Organizatori ovih protesta moraju biti pozvani na odgovornost!

Janko

15.02.2023 22:00

Dokle ce tužilaštvo da ćuti na ovakve otvorene pretnje smrću Vučiću i kada će policija da reaguje? Kada prete Vučiću prete celoj Srbiji jer ga je narod na izborima izabrao da vodi našu državu.

Sladjan

15.02.2023 22:02

Lazne patriote su pokazali pravo lice upravo danas.

Miki

15.02.2023 22:02

Narod pamti ko je sta radio i sta radi za narod i drzavu.

Nikolija

15.02.2023 22:02

Srbija ne zeli ratove, Srbija zeli da zivi u miru!

Sladjan

15.02.2023 22:03

Vučić je tu da sačuva mi i stabilnost države Srbije .

Goran

15.02.2023 22:04

Opoziju treba sto pre ukloniti sa politike scene jer ovo je danas prešlo svaku meru.

Negra

15.02.2023 22:05

Karabinom na predsednika Aleksandra Vucica na Dan drzavnosti je za svaku osudu!

Goran

15.02.2023 22:05

Podrška Predsedniku Vučiću. Nema predaje

Ogi

15.02.2023 22:06

Čeka se tužilaštvo i policija da odrade svoj posao. Ovakvim nasilnicima i kvazi patriotima nije mesto na slobodi, ni pod kakvim uslovima!

Sergej

15.02.2023 22:07

Aleksandar Vucic se zalaze za mir i bezbednost! Neredi na ovako vaznom danu za Srbiju su bruka i sramota!

Zivana

15.02.2023 22:07

Lažne patriote su i danas pokazale svoje pravo lice.

Natasa

15.02.2023 22:09

Svako ko je lažni patriota treba izbrisati sa političke scene jer narod prepoznaje laž i licemerstvo.

Miro Đ

15.02.2023 22:12

Naprednjaci će uvek biti uz svog predsednika Aleksandra Vučića.

Veso S

15.02.2023 22:15

Marijana665: Ma oni su sami sebe oduvali. Na sledećim izborima mnogi neće preskočiti liniju koja oznčava cenzus.

Veso S

15.02.2023 22:18

Una: Mir nema alternativu i zbog toga predsednik Vučić vodi politiku mira i stabilnosti i nikada od te politike neće odustati.

Miro Đ

15.02.2023 22:20

Tamara: Ma oni su spremni da i Srbiju prodaju samo da bi se dočepali vlasti.

Ana

15.02.2023 22:21

Narod je uz predsednika Vucica, a te lazne patriote nemaju sta da traze na politickoj sceni.

Branko N

15.02.2023 22:22

Una: Narod niko ne može da prevari. On najbolje zna ko Srbiju gradi i izgrađuje i tome daju svoju podršku.

Pera

15.02.2023 22:23

Svojim ponasanjem, lazne patriote ce same sebe oduvati sa scene...

Boško G

15.02.2023 22:26

Ksenija: Nikako bednici da shvate da ih narod neće i da se više nikada neće dočepati vlasti.

Slađa

15.02.2023 22:27

Sramota za lažne patriote. Podrška predsedniku!

Mišo N

15.02.2023 22:29

Nina: Mi smo te štetočine na izborima 2012. godine poslali u političku penziju, pa nećemo valjada da ih ponovo vraćamo na vlast.

Bane Đ

15.02.2023 22:32

Ma kakva naša opozicija. Odavno Srbija praktično i nema opoziciju. Ovakvu opoiciju bi svaka vlast prosto poželela.

Bogdan J

15.02.2023 22:34

Jeca: To su obični huligani koji su plaćeni da prave nerede po Srbiji.

Veso S

15.02.2023 22:36

Goca: Svako pozivanje na ubistvo je krivično delo i ko to radi taj mora da odgovara.

Dragan

15.02.2023 22:42

Narod će uvek biti uz svog predsednika koji ne odustaje od svoje zemlje i svojih građana. Lažne patriote što pre skloniti sa političke scene, jer im odavno tamo nije mesto.

Dejan

15.02.2023 22:44

SNS će uvek stati uz svog predsednika onako kako treba i kako dolikuje. Svi oni koji su danas imali udela u pretnjama našem predsedniku biće što pre sankcionisani, jer su to obične siledzije a ne ljudi koji rade za svoj narod i svoju zemlju.

Laki

15.02.2023 22:45

Narod je svoju veru dao Aleksandru Vučiću. To opoziciji mora da bude jasno. A za svoje ne odgovorne postupke opozicioni lideri će odgovarati.

Divna

15.02.2023 22:47

Okupile se siledzije večeras da predstave nasilje i još se time ponose. Nisu se sigurno skupili kako bi pokazali jedinstvo u borbi za našu zemlju... Ove scene su zaista užasavajuće. Svi smo uz predsednika i dajemo mu veliku podršku.

Gorča

15.02.2023 22:48

Svako nedolično ponašanje je za svaku osudu. I takvo ponašanje treba biti oštro kažnjeno.

Gorča

15.02.2023 22:50

Srpski narod nikada neće podržavati bilo koji vid nasilja.

Gorča

15.02.2023 22:53

Ni država, ni predsednik, ni pošten srpski narod nisu dužni da trpe ove nerede i divljanja od strane opozicionih licemrra. Sve to treba pohapsiti i oštro kazniti.

Đorđe

15.02.2023 22:56

Država se ceni i poštuje. Samo na taj način se bori za interese svoje države. Ovo divljačko ponašanje od strane opozicije pokazuje neodgovornost prema državi i njenim građanima. Najoštrije kazniti ovakvo ponašanje.

Đorđe

15.02.2023 22:58

 Mislim da je zaista nedopustivo ponašanje onih koji su večeras pretili smrću predsedniku Vučiću. Najoštrije kazniti ove lažne patriote.

Đorđe

15.02.2023 22:59

Građani Srbije pružaju podršku predsedniku Vučiću za politiku mira i stabilnosti koju vodi. Zbog toga dobija ovakve pretnje smrću od onih kojima takva politika ne odgovara.

Marko

15.02.2023 23:00

Tako je! Sto pre cemo ih oduvati sa politicke scene! Zivela SrbijaVladajuca stranka SNS ne bi bila najbrojnija da ne pruza podrsku Aleksandru Vucicu. Predsednice narod je uz vas

Djole

15.02.2023 23:01

Državni organi će učiniti sve da zaštite predsednika Vučića i neće dozvoliti ovim kriminalcima da destabilizuju Srbiju.

Djole

15.02.2023 23:03

Građani Srbije žive u stabilnoj zemlji i podržavaju politiku mira i stabilnosti koju vodi predsednik Vučić. Građani ove zemlje nikada ne podržavaju nasilje i oštro osuđuju ovo ponašanje opozicije.

Djole

15.02.2023 23:04

Predsednik Vučić ima apsolutnu podršku naroda i to mora da bude svima jasno. Svaki vid nasilja treba najoštrije kazniti.

Gorčić

15.02.2023 23:06

Izazivanje ovakvih nereda na najvazniji dan za Srbiju je velika sramota. Puna podrška predsedniku Vučiću da izdrži ovakve napade i pretnje.

Hana

15.02.2023 23:15

Lažne patriote su odavno pokazale svoje pravo lice, a to je da ih Srbija ne zanima ni najmanje.

Mileta

15.02.2023 23:49

Tim ljudima koji su veceras pretili I pravili nemiri nije stalo do naseg naroda i drzave, a nije ni nama narodu do njih jer nam nasilnici ne trebaju

Petar

16.02.2023 02:04

Naravno da cemo da oduvamo opoziciju!

Mia

16.02.2023 02:05

Naravno da cemo da oduvamo opoziciju! Oni za bolje i nisu!

Filip

16.02.2023 02:06

Opozicija ne treba da bude deo politicke scene.

Aleksa

16.02.2023 02:07

Opozicija je uzasna i nasilna, takva nam steti.

Ena

16.02.2023 02:09

Lazne patriote su zrele za odlazak u penziju!

Dea

16.02.2023 02:10

Ostra osuda opoziciji! Ovo je katastrofa!

Lena

16.02.2023 02:11

Osudjujem opoziciju, jer im je ponasanje katastrofa!

Kaja

16.02.2023 02:12

Ponasanje opizicije pokazuje njihovu nemoc i glupost!

Relja

16.02.2023 02:13

Opozicija pokazuje glupost iz dana u dan.

Rada

16.02.2023 02:14

Ovi laznjaci iz opozicije su sami sebe unazadili ovim nasiljem!

Mima

16.02.2023 09:12

Lažne patriote će same sebe izgurati sa političke scene ovim ponašanjem. Narod ne želi nasilje!

Mima

16.02.2023 09:13

Lažnim patriotama sa ovakvim ponašanjem i nije mesto na političkoj sceni