MINISTAR SE ZALJUBIO Evo ko mu je devojka
Foto: Printscreen/instagram

Edin Đerlek, ministar bez portfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj, je od samog ulaska u Vladu Srbije privukao pažnju pripadnica lepšeg pola.

O njegovim atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama Alo! je pisao još dok je bio na poziciji generalnog sekretara Stranke pravde i pomirenja.

Iako je Đerlek svoj emotivni život pokušao da sakrije od javnosti, mediji su ovih dana otkrili ko je izabranica njegovog srca.

MINISTAR SE ZALJUBIO Evo ko mu je devojka

Edin Đerlek i Esmeralda Fetahović

 

Naime, ministar je dve i po godine u ljubavi sa sugrađankom iz Novog Pazara Esmeraldom Fetahović.

Lepa Esmeralda na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram često objavljuje njihove zajedničke fotografije, a Đerlek ispod njenih slika ostavlja komentare poput „lepo moje“, „lepoto moja plemenita“, „osmehu moj“...

Doduše, i lepa Esmeralda veoma često ispod njegovih objava piše komentare ili postavlja emotikone srca.

MINISTAR SE ZALJUBIO Evo ko mu je devojka

Edin Đerlek i Esmeralda Fetahović

 

Alo! je pisao da su mladog političara iz Novog Pazara dame na društvenim mrežama prozvale sandžačkim draguljem.

Đerlek je nakon toga u razgovoru za naš list istakao da ga popularnost na društvenim mrežema ne zanima.

- Ne zanima me ta vrsta popularnosti, ali ono što me i te kako zanima jeste da moje političko delovanje bude transparentno i vidljivo široj javnosti, a samim tim i podložno valorizaciji i kritici koju smatram i te kako konstruktivnom. Nadam se da ću u suštinskom smislu opravdati taj nadimak, koji su, po mom mišljenju, skovali pre mediji nego li dame. Poenta nije u tome da li meni nešto prija ili ne, već kakvu će korist građani imati od mene i mog rada, to je jedino važno, a ono od čega apsolutno neće imati nikakve koristi jesu nadimci i termini koji služe samo da privuku pažnju publike i povećaju tiraž, što opet mogu razumeti iz medijskog ugla, ali to svakako nije suština. Ja sam osoba koja je maksimalno fokusirana i posvećena poslu i jedino što me zanima jeste pomoć mom narodu i građanima ove zemlje - poručio je on u intervjuu za Alo!.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srba Radosavljević

19.01.2023 11:50

A kada to mamlazi iz BIH nisu radili no oni nisu u sferi interesa naše javnosti već bagra iz Srbije to treba po Titovom sistemu na vrh planine i da razbijaju kamen za srpske puteve taj šljam zovi Srbija umesto da hapsi majmune i u prdekanu te smrdljive izdajice to su sve poluobrazovani idijoti neka pogledaju gde se u tzv.demokratsku zemlju tako ponaša smradovi jadni