"DA NEGUJETE I ŠIRITE PRAVE VREDNOSTI - MIR, STABILNOST, LJUBAV PREMA SVOJOJ SRBIJI" Siniša Mali građanima čestitao praznike (VIDEO)
Tanjug

- Dragi građani Srbije, srećni vam novogodišnji i božićni praznici. Želim vam da predstojeće praznike provedete u zdravlju, sreći, veselju i blagostanju, u društvu porodice i prijatelja. Želim vam da negujete i širite prave vrednosti - vrednosti mira, stabilnosti, ljubavi, prijateljstva, brige o drugima, vrednosti rada, i ljubavi prema svojoj Srbiji. 

- Iza nas je godina puna izazova, u kojoj je svet koji smo poznavali promenjen iz korena. Ceo svet je suočen sa tektonskim promenama, a energetska i ekonomska kriza su uzdrmale i najjače svetske ekonomije. U takvim uslovima naša Srbija je potvrdila snagu i stabilnost svoje ekonomije. Pokazali smo da mere fiskalne konsolidacije i domaćinsko vođenje javnih finansija daju rezultate i da imamo snage da se izborimo sa izazovima koji su pred nas postavljeni. Uspeli smo da obezbedimo dalji rast primanja građana, rast plata, rast penzija, a istovremeno nastavljamo da radimo na poboljšanju privrednog ambijenta i ne odustajemo od započetih kapitalnih projekata i izgradnje auto-puteva, brzih saobraćajnica, pruga, bolnica, domova zdravlja, škola, vrtića. Još jednom, poštovani građani Srbije, sve najbolje i srećna vam nova 2023. godina! - naveo je ministar Mali u čestitki građanima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading