MNOGO IZAZOVA I USPEHA Astrolog Darka Cvetković otkriva šta su zvezde namenile novoj vladi Srbije
Alo

 

Šta to znači sa astrološkog gledišta, kakve su sve izazove zvezde namenile novim ministrima i kako će se oni sa njima boriti i izboriti, za Alo! otkriva astrolog Darka Cvetković.

Na samom početku Darka konstatuje da nova vlada po svojim konstelacijama ima velika poklapanja horoskopa sa prvom srpskom državom od pre 805 godina. Zadatak koji ima državna vlada jeste ponovno rađanje na svim nivoima, na šta upućuje Mesec u Škorpiji.

MNOGO IZAZOVA I USPEHA Astrolog Darka Cvetković otkriva šta su zvezde namenile novoj vladi Srbije

Alo

 

 

Sve počinje i završava se Saturnom koji je u svojoj kući, tamo gde ima najveću moć, tamo gde mu je i karmički zadatak. Aspekat koji je najteži za jedan narod je svakako Saturn Mesec, a mi ga imamo u ovom horoskopu. Ali ne treba se toga plašiti, jer mi živimo svoj prošli život. Možda su duše ministara u Vladi nekada davno bile na Kosovu pošto drevna astrologija kaže da su svi sa takvim aspektom bili na Kosovskom polju i poginuli za Srbiju. Naše ćelije se sećaju svoje prošlosti.

LEČENJE NAJTEŽIH BOLESTI

Šesto polje je i polje zdravlja i naglašeno je kroz rad Vlade na pronalasku novih metoda lečenja najtežih bolesti, a uz činjenicu da je reč o Škorpiji i njenom vladaru Plutonu, koji se nalazi u devetom polju, možemo reći da će ovaj sektor dosta biti finansijski podržan.

PREGOVORI SA STRANCIMA

Planeta Pluton se nalazi na egzaltiranom stepenu Marsa u devetom polju u Jarcu i kao vladar planeta Vlade pokazuje svu snagu misli, energije, znanja, novca, ali i časti, koja će odlučno i čvrsto da brani interese države u pregovorima sa stranim predstavnicima. S jedne strane je dobar aspekat, s druge izrazito težak jer ovde možemo očekivati opasne napade spolja kroz reči, misli pošto je samo deveto polje životna filozofija koja će svakako biti suprotna od inostrane filozofije života. 

KORISTIĆEMO NAŠE RESURSE

Pluton u Jarcu ne prestavlja veliki kapital, on predstavlja ogroman kapital, kako kroz prirodne resurse tako i kroz novac. Ovde možemo da kažemo da ćemo konačno koristiti ono što imamo, što nam je priroda dala.

MNOGO IZAZOVA I USPEHA Astrolog Darka Cvetković otkriva šta su zvezde namenile novoj vladi Srbije

Alo

 

 

VRAĆAMO SRPSKI JEZIK U HRVATSKU

Važan je i položaj Crkve i naše pravoslavne vere kroz ovo polje. Sa ovako snažnim aspektom konačno će se pravoslavlje vratiti na svoje, ali ne samo u Srbiji već i u bivšim republikama Jugoslavije, tamo gde smo najviše stradali. Konkretno će se Vlada zajedno sa Crkvom izboriti da se vrati i srpski jezik u Hrvatsku.

JAČAĆE ULOGA ŽENA

Zbog uticaja Sunca, koje je u aspektu sa Venerom, žene će biti u svakoj sferi zastupljenije nego dosad, kao što i u Vladi vidimo. Njihov glas će se još više uvažavati, ali će se i celokupna Vlada još više boriti za prava žena u društvu, posebno kad je reč o nasilju nad ženama.

SVE SE REŠAVA MIRNO

Interesantna je pozicija Merkura, koji predstavlja sve oblike komunikacija u aspektu sa benignom, srećnom fiksnom zvezdom Spicom, koja će dati sreću u pregovorima, diplomatiji, rešavanje problema mirnim putem.

MNOGO IZAZOVA I USPEHA Astrolog Darka Cvetković otkriva šta su zvezde namenile novoj vladi Srbije

Alo

 

 

PRILIV MOZGOVA

Moramo da spomenemo Mars u Blizancima u drugom polju, polju materijalnog, nekretnina, novca, sistema vrednosti. Borba za finansije, hranu, ali i za informacije biće prioritet. Mars ovde traži veliko znanje, učenje, tako da će Vlada raditi na tome vrati u Srbiju dosta domaćih mozgova koji su u prethodnim decenijama odlazili u inostranstvo.

DOBIĆEMO SVOJU SLOBODU

Ova nova a stara vlada će nastaviti da se bori za zemlju koja nam pripada i po nebeskom zakonu. Saturn ne da svoje jer se sada nalazu oslobođen u Vodoliji, poseban, harizmatičan, upravo kao što je jedan svetski muzičar imao taj aspekat, a na kraju su ga proglasili kraljem rokenrola. Tako će naša kraljica Srbija posle svih muka koje joj slede, teških zadataka i pregovora, izvojevati ono što nam pripada - slobodu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading