NEBOJŠA BAKAREC: „NovaS“ halucinira na +40!
Foto: privatna arhiva

U anale idiotizma srpskog novinarstva svakako će ući tekst portala „NovaS“- „Vučić vređao naprednjake na konsultacijama“, objavljen u rubrici „Politika“ 25.7.2022.

Tekst će gotovo sigurno biti objavljen i u istoimenoj novini. Kao autor teksta, krajnje neprofesionalno, navedena je „Nova.rs“. Kako je tekst nepotpisan, odgovornost za ovu svinjariju snose direktor i glavni i odgovorni urednik, Mihailo Jovićević i urednik rubrike „Politika“ Vojislav Milovančević.

U kratkom tekstu, nema ni jedne istinite rečenice. Sve je izmišljeno.

Laž 1 - Naslov „Vučić vređao naprednjake na konsultacijama“.

Predsednik Vučić nije nikoga vređao na konsultacijama.

Laž 2 – „dodatnu nervozu u taboru SNS kako saznaje Nova.rs stvara im to što ih predsednik stranke Aleksandar Vučić javno kritikuje i to pred predstavnicima drugih parlamentarnih grupa“.

Predsednik Vučić nije kritikovao bilo koga iz SNS, na konsultacijama. „Parlamentarne grupe“ za sada ne postoje, zbog toga što novi skupštinski saziv još uvek nije konstituisan.

Laž 3. – „Da predsednik Vučić voli da “počasti” raznim epitetima nije tajna. Ološ, bagra, secikesa, lažov samo su neke od reči kojima često “nagradi” obično svoje političke protivnike“.

Predsednik Vučić nikada nikoga ne vređa. Kada brani državu ili svoju porodicu od bezumnih napada i laži, neophodno je ološu, bagri, secikesama i lažovima reći da su to što jesu - ološ, bagra, secikese i lažovi. Niko normalan neće ološ nazivati pristojnim ljudima, neće bagru nazivati gospodom, neće secikese i lopove nazivati poštenjačinama, niti će lažove nazivati istinoljubivima.

NEBOJŠA BAKAREC: „NovaS“ halucinira na +40!

Foto: Nova S Printscreen

 

Laž 4. – „Do nas su došle informacije da je Vučić na sastancima sa predstavnicima drugih poslaničkih grupa na grub način govorio o ljudima iz svoje stranke. Govorio je za ljude iz SNS da su nesposobni, da nismo dovoljno pametni, da nas namerno drži u neizvesnosti, da su neki od nas samo lopovi i secikese”, kaže sagovornik našeg portal iz SNS“.

Istina je da je NovaS sve slagala. Ne postoji sagovornik „NoveS“ iz SNS. „NovaS“ izmišlja sagovornika iz SNS. Zbog čega tekst nije potpisan? Zbog čega nije navedeno ko je sagovornik? Zbog toga što je sve laž. Ovim tekstom, ovim lažima, „NovaS“, krajnje idiotski i neinteligentno pokušava da poseje razdor unutar SNS, i važnije, „NovaS“ istovremeno vređa predsednika Vučića i ceo SNS, svojim lažima.

Laž 5. – „Zato je došlo do nove unutarstranačke pometnje“.

Jasno je da nema bilo kakve unutarstranačke pometnje u SNS-u. Predsednik Vučić je na proteklim izborima osvojio gotovo 60 odsto glasova, a SNS je osvojila fantastičnih 44 odsto na parlamentarnim i 38 odsto na beogradskim izborima. U SNS-u postoje samo mir, jedinstvo i opšta podrška Vučiću.

Laž 6. – „Nije u redu kad tako govorite o svojim stranačkim kolegama koji su svakodnevno uz vas. U stranci ima svakakvih ljudi, ali to se sve rešava iza zatvorenih vrata unutar partije", dodaje naš izvor“.

Cela rečenica je laž. Ne postoji sagovornik iz SNS koji je izgovorio bilo šta u pomenutom tekstu. Sve laži u tekstu je izmislio neko iz portala „NovaS“.

Laž 7. – „Naprednjake muči i to što uprkos tome što su se maksimalno zalagali za to da u javnosti odbrane svaku reč Aleksandar Vučića, ne znaju da li će to biti dovoljno da dođu do funkcije. U tom kontekstu kažu i da je apsurd da njihovo rikovodstvo obaveštava Vučića o bilo kakvom predlogu buduće Vlade Srbije“.

Članovi SNS ne brinu zbog funkcija. Znamo da smo ubedljivo pobedili na izborima, a svaki rad u SNS, oduvek, biva adekvatno nagrađen. Osim što je ceo pasus laž, ovde „NovaS“ neoprezno upotrebljava množinu – „u tom kontekstu kažu“. Ranije u tekstu „NovaS“ navodi da ima jednog sagovornika. Odjednom navodi da ih ima više. Tako je to kada se upletete u sopstvene laži i pobrkate broj sagovornika. A „NovaS“ nije imala ni jednog.

Laž 8. – „Nema tu nikakvog obaveštavanja. Vučić će saopštiti ko je mandatar i ko su članovi nove vlade. On će to nama reći, a mi ćemo mi, formalno, tu poruku ponoviti i uputiti je kabinetpredsednika", objašnjava naš sagovornik i dodaje da članovi SNS ponešto i zameraju šefu svoje stranke.

U SNS-u se zna red. Predsednik Vučić, kao predsednik SNS, shodno Statutu SNS, sve predloge iznese na odgovarajući organ SNS. I da ponovim, nema sagovornika iz SNS koji izgovara ovaj pasus. Sve je izmišljotina.

Vidi se da je ceo lažljivi i neprofesionalni tekst pisan nabrzinu, pa su se potkrale mnoge greške – „rikovodstvo“, i „kaže sagovornik našeg portal iz SNS“ i neshvatljiva rečenica „On će to nama reći, a mi ćemo mi, formalno, tu poruku ponoviti“.

Pravilno je napisati „rukovodstvo“ i „kaže sagovornik našeg portala iz SNS“. Što se tiče nelogične rečenice, nepismene osobe iz „NoveS“, su verovatno htele da kažu „On će to nama reći, a mi ćemo, formalno, tu poruku ponoviti“? Toliko grešaka u ovako kratkom tekstu! To je još jedan dokaz da je sve u ovom tekstu laž. „NovaS“, kukavički medij, ne sme da potpiše tekst, zbog totalnih laži u tekstu.

„NovaS“ mora da slaže da ima sagovornika iz SNS, opet zbog potpunih laži u tekstu. „NovaS“, na brzaka pišući totalne laži, u kratkom tekstu pravi čak tri gramatičke greške. „NovaS“ je sinonim za laž, obmanu, neprofesionalnost i nepismenost!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Patak

25.07.2022 17:25

Nova S je sinonim za neobjektivnost,spin i laz

sasa

25.07.2022 17:27

Nova S kao i N1 na sve spremni kako bi diosli do cilja

stevo

25.07.2022 17:28

Tuzno je na sta je sve spremna Nova,da laze,izmislja,obmanjuje javnost.Takvo ponasanje govori sve o njima

stefan

25.07.2022 17:29

Nova je sve,sem objetkivan medij,a u to smo se uverili u nebrojano puta do sada

Bata

25.07.2022 17:52

Šarlatani iz Nova S. Kako oni sebe mogu smatrati novinarima?

Ivan

26.07.2022 09:49

Mogu oni da izmisljaju ali dzaba je sve kada ima slabo ko veruje.

Mija

26.07.2022 09:50

Opozicioni mediji svakog dana izmisljaju neku novu laz.

Mima

26.07.2022 09:53

I pored svih lazi i izmisljotinama predsednika Vucica vise postuju jel narod zna da su to lazi opozicionih medija.