Aleksandar Vulin odgovorio premijeru Crne Gore: Samo Crna Gora može da ima Dritana
Foto: Ilustracija

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora. A, mislim i da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u Vladi, ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare. Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici.

Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, pre nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem preti Crnoj Gori.

Vučević: Novi Sad ostvario najbolji turistički promet u poslednje dve decenije! (FOTO) - Alo.rs

Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje poseduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine - odgovorio je srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću, koji je izjavio da svaka Vlada ima svog Vulina i da je nekorektno zadržavanje crnogorskih poslanika na srpskoj granici koji su u parlamentu Crne Gore glasali za rezoluciju po kojoj je Srbija genocidna država.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tole

06.07.2022 18:57

Bravo. Mene je odgojila baba crnogorka.ponosim se time.sad više i nema crnogoraca koji znaju šta je čojstvo i poßtenje!!!!!!!

Zoran

07.07.2022 06:31

BRAVO VULINE, kao i uvek svaka ti je na mestu.Dokle više da nas ponižavaju i blate, a onda trče u Srbiju.