"ILI SE OKANITE SRBA ILI ODE LONDON!" Šešelj upozorio naciju - Albanci spremaju krvoproliće, evo šta moramo da uradimo! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

Šešelj kaže da je cilj toga da srpski organi reda reaguju jer Srbija ne može da mirno posmatra kako joj ubijaju narod. 

- Srbiju će to suočiti sa novim problemima. Ubeđen sam da neće bombardovati Srbiju jer onda bi Velika Britanija rizikovala da potone u more. Sa Rusijom više nema šale. Moramo da pokazujemo da smo istinski prijatelji Rusije i da Rusija vidi da, ako ponovo stradamo, stradamo zbog nje i ona može da nas uzme u zaštitu, može da zapreti... "Ili se okanite Srba, ili ode London!" Zašto da ne ode London? Kako su otišli Hirošima i Nagasaki? Ako nemate dovoljnu silu da to sprečite, onda se okanite ćoravog posla! Sad je Rusija sila bez premca. Mislite da bi Amerikanci reagovali da jedan Sarmat raspali po Londonu i da London potone? Neće reagovati - rekao je lider radikala.

Sa velikom silom se ne može igrati na ovaj način, kazao je Šešelj.

Lider SRS smatra da Aljbin Kurti nije normalan čovek i da samozvanom premijeru lažne države nije bitno koliko će Albanaca žrtvovati da ostvari svoje ciljeve.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je ranije da Albanci planiraju opšti napad na sever Kosova i Metohije najkasnije do 1. oktobra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Realnost

05.07.2022 10:01

Moram priznati da je u pravu. Bojim se samo da se svesno lopta prebacuje na nas i da će opet istorija pisati da je i treći svetski rat počeo zahvaljujući nama. Sada dali će to biti Kosovo ili Republika Srpska manje je bitno, bitni je da mi nismo spremni na nova stradanja i biće tragično. Posle će doći Rusi, ali....