IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC OTVORIO DUŠU Ratko Mladić je spasio Srbe u Bosni, a raspad Jugoslavije je dugo planiran! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Izraelski obaveštajac je u istoj emisiji naveo i da je "Ratko Mladić spasio Srbe u Bosni i Republiku Srpsku i da nije bilo njega, ne bi bilo Srba u Bosni i ne bi bilo Republike Srpske".

On je izjavio da je raspad Jugoslavije (na Zapadu) dugo planiran i da su mu Slovenci koji su bili u vrhu obaveštajnih službi u Jugoslaviji, pričali o albanskim terorističkim akcijama na Kosovu i Metohiji, a onda se vratio na građanski rat u Jugoslaviji.

- Balkan je veoma komplikovan region, tamo pravednika nije bilo, bio je građanski rat i Srbi su dobro znali šta su im Hrvati uradili za vreme II svetskog rata! Hrvati su ubijali Srbe i Jevreje, milion ljudi su ubili samo zato što su Srbi - podsetio je Kedmi.

Na opasku drugog gosta u emisiji, da su to radile ustaše, a ne Hrvati, Jakov Kedmi je uzbuđeno odreagovao i rekao da misli na Hrvate, a onda se umešao i voditelj.

- Ja mislim da Jakov odlično zna šta govori i da dobro vlada ruskim jezikom da bi mogao da se izrazi kako želi – rekao je Solovjov.

Jakov Kedmi je potom počeo da opisuje ustaške zločine nad Srbima.

- Oni su vodili ka rekama muškarce, žene i decu, razbijali im lobanje ogromnim palicama, a onda ih bacali u reku! To je tradicionalna hrvatska egzekucija! I Hrvati su počeli raspad Jugoslavije – rekao je on.

Na pitanje drugog gosta kako se on osećao u Hrvatskoj, Kedmi, koji je Jevrej, je izjavio da se tamo osećao "kao u Nemačkoj", posle toga je on krenuo da priča o genocidu Nemaca nad Jevrejima i nije više mogao da zadrži suze.

- Kad sam otišao u Austriju, prvo sam svog sina odveo da vidi Mauthauzen, a onda smo se zadesili na putu u Nemačkoj. Moj sin se probudio u autu i poželeo da izađe. Stali smo i pitao je:,,Gde smo mi? U Nemačkoj?" I, ja sam rekao:,,Da". I dečak je rekao – Neću da izađem, neću da budem u Nemačkoj! Imao je samo 6 godina – u suzama je ispričao Kedmi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading