PROTIV SRBIJE SE VODI HIBRIDNI RAT Ministar Vulin otkrio ko to čini i zašto: Na ovaj način nas kažnjavaju
Foto: MUP Srbije

 

Ministar je naglasio da je u pitanju čist ekonomski napad.

„Kad zatvorite tržni centar, dok sve ne proverite, dok ne vratite ljude, vi ste u potpunosti izgubili dan. Niko neće kupovati u tom tržnom centru, izbegavaćete da odete tamo. Pravi se ozbiljna ekonomska šteta. To je ekonomski rat koji se vodi protiv nas."

„Mi na svaku najavu moramo da reagujemo. Ubuduće ćemo se truditi da preventivno više delujemo, da vršimo preglede tržnih centara pre nego što se otvore. Ako budete videli više policajaca u tržnim centrima, to nije zato što postoji neki problem, već zato što vodimo računa o vašoj bezbednosti", poručio je građanima ministar policije.

Ministar Vulin je ponovio da je u pitanju hibridni rat koji se vodi protiv naše zemlje i istakao da se vodi i sa teritorije EU i sa teritorije Ukrajine.

„Poslednji napad je došao sa servera iz Švajcarske. To su zemlje čija se teritorija koristi za hibridne napade na našu zemlju. Imamo saznanja ko stoji iza ovih napada, nešto možemo, nešto ne možemo da dokažemo. Obratili smo se tim zemljama, obratili smo se međunarodnoj zajednici da nam pomognu i da nam oni kažu o stvarima koje dolaze sa njihove teritorije. Ponavljam još jednom, više zemalja EU, a jedna posebno, Ukrajina i poslednji put juče Švajcarska."

Ministar Vulin je poručio da je Srbija sigurna i bezbedna zemlja.

„Živite normalno. U ovom moru nestabilnosti Srbija je ostrvo stabilnosti."

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading