ŠEŠELJ UPOZORIO NACIJU Kurti i Đukanović imaju pakleni plan
Alo! Ilustracija /J.V.

- Aljbin Kurti i Milo Đukanović su instrumenti zapadne politike na Balkanu kojima zapadne sile pokušavaju da ostvare svoje interese koju su u uvom regionu uvek protiv Srbije. Oni prave od Srbije bauk kako bi mogli da nađu opravdanje za dosadašnji negativan tretman prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori i da nastave sa takvom praksom i ubuduće - upozorava Šešelj.

ŠEŠELJ UPOZORIO NACIJU Kurti i Đukanović imaju pakleni plan

Foto: Marko Đoković

 

Zamenik predsednika SRS objašnjava da su Kurti i Đukanović obične marionete, a njihovi nalogodavci su pre svega u Briselu i Vašingtonu i njihov je primarni interes razgradnja srpskog nacionalnog korpusa i teritojalne celovitosti Srbije.

- Zvanični Beograd mora da bude imun na svaku vrstu pritisaka kojima se od Srbije traži da se distancira od Rusije, zato što je savezništvo Srbije i Rusije jedini garant očuvanja srpske državnosti i zaštite nacionalnih interesa. Kurtijevo i Đukanovićevo ponašanje je u stvari pokazatelj šta o Srbima misle u EU i NATO i skladu sa tim činjenicama Srbija mora da definiše svoje spoljnopolitičko opredeljenje i da zaštiti srpski narod gde god on živi - poručio je Šešelj.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading