ŠEŠELJ U RAZGOVORU ZA ALO! PORUČIO Sudbina Srbije važnija je od stranke!
Tanjug

- Iako smo osvojili 20.000 glasova više nego na prethodnim izborima, izuzetno smo nezadovoljni što nismo uspeli da povratimo parlamentarni status. Zbog naše odluke da podržimo Aleksandra Vučića kao kandidata ne žalimo i na taj način smo na delu pokazali da nam je sudbina Srbije važnija od pozicije stranke i da su nam nacionalni interesi ispred partijskih i ličnih. U budućem periodu ćemo raditi na sebi, na saniranju sopstvenih grešaka i obnovi stranačke infrastrukture i pripremi za redovne lokalne i pokrajinske, a i vanredne parlamentarne izbore koji će nesumnjivo uslediti 2024. godine zato što je Srbija već sada u jednoj vrsti političke krize - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, SRS je jedina autentična i iskrena nacionalna opcija u Srbiji.

- I za razliku od nekih stranaka koje se predstavljaju patriotskim, a sada su došle do skupštinskih mesta, nikada nije bila spremna na ovu vrstu degutantne političke trgovine i nikada nije ni pomišljala da vlast na bilo kom nivou formira sa strankama koje smatraju da je Kosovo nezavisno, da se u Srebrenici desio nekakav genocid i sa ljudima koji skrnave i vode otvorenu kampanju protiv SPC i srpskog nacionalnog identiteta - kaže Šešelj.

Ponosni smo na svoju ideologiju

 

Šešelj je ocenio da je u ovom momentu izuzetno važno da Srbija pomogne srpski narod na KiM, da pomogne njihov opstanak i bezbednost u svakodnevnom životu.

- To je interes broj jedan. Mi smo ponosni na ideologiju srpskog nacionalizma koju jedini baštinimo u Srbiji i za koju smatramo da je neraskidivo vezana za srpski narod i zbog toga ćemo raditi na tome da ta politika ostvari mnogo veći uspeh u budućnosti.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

07.04.2022 09:21

Ko jos misli na radikalnu stranku neslavna proslost za srbiju.svi radikali u penziju

Velike šte To čine

07.04.2022 09:48

Sudbina Srbije važnija je od stranke zato neka i nestane ostranka da bi pomogla Srbiji.

Stole

07.04.2022 10:50

Apsolutno je u pravu. Jedina patriotska stranka koja nikada nije izdala nacionalne interese. Da li iko moze da zamisli vojvodu Seselja kako sedi za stolom u drustvu najsramnijih srpskih izdajnika koji smatraju nas narod genocidnim? Srpski radikali - uvek uz svoj narod! Interes drzave je oduvek bio ispred stranackog!

Милан

07.04.2022 12:49

Ја сам поносан што сам гласао за СРС. И не могу да замислим да СРС буде на истој страни са издајницима и женама у црном.