ONI VREĐAJU ŽRTVE NACIZMA Premijerka Brnabić žestoko odgovorila Đilasu: Vi ste oni koji pale knjige, biju novinare, nose vešala na Terazijama i PRETE LOGORIMA
Alo

Premijerka je komentarisala nedavne izjave Dragana Đilasa koji je aktiviste SNS-a uporedio sa nacistima.

- Mediji i uposlenici Dragana Đilasa su nas već upoređivali sa čuvarima u konc logorima, a sada nastavljaju sa nipodaštavanjem zločina i žrtava nacizma. Isti oni koji pale knjige, biju novinare i prete im iseljenjem, nose vešala na Terazijama, jurcaju džipovima i prete logorima. Mi snagu pokazujemo kroz dela i rezultate. Nismo kao "junaci" koji biju žene, pa onda njihove roditelje, plaču na mig kamermana i hvale se "mašinskim mozgom" podsmevajući se ljudima koji su radili za 200 EUR (ako nađu posao), dok oni gomilaju milione. Sve će ljudi reći 3. aprila.- napisala je Premijerka.

 

 

Podsetimo, na pijaci u Boleču danas se desio incident kada je došlo do sukoba nezadovoljnih građana i aktivista Đilasove stranke. U tuči je povrede je zadobilo i nekoliko lica aktivista SNS koji su pokušali da spreče veći sukob. Policija radi na otkrivanju uzroka i odgovornih za incident.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading