ĐILAS TRAŽI KRV Napravio kavgu na pijaci u Boleču i otišao, narod ostao da se međusobno obračunava, napadnuti i aktivisti SNS
Slika ekrana/NOVA S

Kako Alo saznaje, povrede je zadobilo i nekoliko lica aktivista SNS koji su pokušali da spreče veći sukob. 

Oko 12,10 časova Službi hitne pomoći Vinča za lekarsku pomoć obratila dva lica Radoljub J. (62) koji se požalio na bol u predelu leđa, povišeni pritisak i Staleta G. (24) sa povredom u vidu manje posekotine gornjeg dela desne šake i crvenila u predelu čela glave.

Oni su naveli da su povrede zadobili u tuči koja se dogodila u Boleču na pijaci kada su ih napali aktivisti Đilasove liste Ujedinjeni za pobedu Srbije. 

U Domu zdravlja pomoć je zatražilo dvoje aktivista SNS-a, Igor K. (35)  i Ivan K. (36). 

Lica su izjavila da je u prepodnevnim časovima oko 10 časova na pijacu Boleč došao Dragan Đilas sa grupom od oko 35 simpatizera, aktivista Ujedinjeni za pobedu Srbije. Negde oko 11 časova nakon odlaska Dragana Đilasa došlo je do tuče između aktivista njegove stranke i nezadovoljnih građana, a tom prilikom Staleta G. i Radoljub J. pokušali su da spreče sukob i zadobili povrede.  

Nakon lekarskog pregleda, Radoljubu J. je dat uput za dalje preglede na UC Beograd, a Staletu G. na KBC Zvezdara. Igor K. i Ivan K. su negirali učešće u sukobu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mitar

27.03.2022 15:56

Jasna je namera nacističke opozicije pod pokroviteljstvom stranih agentura i u koaliciji sa Krtijem da izazove Bolečki majdan međutim narod sve vidi

Rada

27.03.2022 16:02

Njegov moto, zavadi pa vladaj, bitanga placenicka i ne moze drugacije. Hoce haos a dibice M E T L U i to usranu.

Vesna

27.03.2022 16:03

Trazi krv ? Gde se nalaze njegova deca ? Skidaj se s kicme ovom napacenom narodu .