ĐILASOVA MEDIJSKA MAŠINERIJA ŠIRI PANIKU Obmanjuju javnost o redovima na pumpama i nestašici namirnica, a RAFOVI PUNI SVEGA
Foto: Prinstcreen/N 1

Tekstom dominira jedna od najižvakanijih tema u domaćim medijima, poređenje "sadašnjeg stanja" u državi sa onim devedesetih.Tema u koju niko pri zdravoj pameti više ne veruje i koja je svima odavno dosadila.

Tako su u tekst pored famoznih devedesetih, ubacili i rat u Bosni, prijatelja iz Sarajeva, sve kako bi dodatno dramatizovali trenutnu situaciju u zemlji, verovatno želeći da dodatno šire paniku kod građana, ne bi li prikupili još neki politički poen za svoje tajkunske šefove pred izbore.

Koliko su zarobljeni u tom vremenu koje toliko pljuju dokazuje njihovo  pisanje i upoređivanje Srbije sada sa onom od pre 30 godina! 

Srbija je danas neuporedivo moćnija, bogatija, uspešnija ekonomski i uživa ogromno poštovanje i ugled u svetu zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića.

ĐILASOVA MEDIJSKA MAŠINERIJA ŠIRI PANIKU Obmanjuju javnost o redovima na pumpama i nestašici namirnica, a RAFOVI PUNI SVEGA

Alo!

 

Ekonomska situacija je višestruko bolja od one devedesetih, a naročito od vremena dok je vladala Đilasova žuta kamarila koja je upropastila ovu zemlju.

Napisane su laži kako su u Srbiji redovi pred pumpama, menjačnicama, kao i da su rafovi u marketima prazni.

U Srbiji su, ne samo puni rafovi i pumpe, već su popunjene i naše robne rezerve koje su uništili Đilasovi pajtosi!

I ne samo to, već se tendenciozno plasiraju i laži u vezi sa obukom civilne zaštite, koja u bolesnoj spin-mašineriji postaje "vojna vežba" ili "demonsracija sile", o čemu se oglasilo i Ministarstvo odbrane:

ĐILASOVA MEDIJSKA MAŠINERIJA ŠIRI PANIKU Obmanjuju javnost o redovima na pumpama i nestašici namirnica, a RAFOVI PUNI SVEGA

Ministarstvo odbrane Republike Srbije

 

 

Gorivo, hrana,sad i rezervisti, teško da je slučajno to što plasiraju Đilasovi mediji!

Đilas je ostavio zemlju opustošenu, budžet prazan, Srbiju pred bankrotom, samo su njegovi džepovi bili prepuni, sa 619 miliona evra otetih od građana za koje sada lažno brine!

Đilasova medijska mašinerija izgleda nema o čemu drugom da piše, nemaju niakve argumente protiv aktuelne vlasti, pa pribegavaju najljigavijoj priči o "mračnim devedesetim" i tome kako se one "ponovo vraćaju".

Pri tom jedino Dragan Đilas živi u devedesetim, pozivajući na haos, nasilje, na rušenje i žali za tim što nije do temelja spalio skupštinu, pa najavljuje da bi to opet da radi!

Građani Srbije, na njegovu veliku žalost vide pravu istinu i rezultate koje je postigla ova vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ne nasedaju na pisanja laži i širenje panike njegovih plaćeničkih medija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
BEZBEDNOST

05.03.2022 14:55

Bezbednost drzave i naroda su na prvom mestu. Sredstva informisanja koja sire laz i paniku,ma u cijem vlasnistvu bila, odmah im zabraniti rad, a TV ukinuti frekvenciju. Vise se nikome ne sme oprostiti nijedna laz

Dragi

05.03.2022 14:57

Niste znali da vodite zemlju u redovnomstanju a vodićete je vanrednom stanju već 2g..Da vama bi odavno bankrotirali

Taki

05.03.2022 15:26

Đilas, mašinski mozak... Doživeće debakl!

Mrda

05.03.2022 17:10

@Taki - Treba ga likvidirati pod hitno,da ga nema,

Caki

05.03.2022 15:59

Ako je to tačno,pod hitno podneti krivičnu prijavu i zahtev za obustavu rada.Nesme niko da širi laži i stvara među građane opštu paniku

Zdravka

05.03.2022 16:01

Dilase Sram te bilo.U zivotu se sve vrati

ISTINA

05.03.2022 18:10

Nije mi jasno da ne postoji nacin da se sankcionisu takve radnje.To je ugrozavanje bezbednosti drzave i naroda.Stvarno cudno.

Nale

05.03.2022 20:12

Nije ništa čudno za njih, jer obmana je jedino što znaju.Ali mi verujemo Aleksandru Vučiću, i njegovoj istrajnosti u ovo situaciji.Bravo predsedniče!

Milan

05.03.2022 20:17

Od tajkuna i lažova se ništa drugo i ne očekuje.

Sara

06.03.2022 00:04

Nije mi jasno poređenje sa devedesetim, ništa nije slično. Kad opozicija ne zna šta da radi ona zbunjuje narod, krije svoje greške, a ne želi da prizna da je Srbija mudrom politikom povratila ugled u svetu i da ima neuporedivo bolju poziciju nego tada.