MIHAJLOVIĆEVA NAPALA MOMIROVIĆA, ON JOJ PORUČIO: Zorana nisi ni predsednik, a ni premijer!
Printscreen

 

- Stvari u saobraćaju i infrastrukturi su se nastavile i to je dobro. Možda mogu da idu malo bolje. Neke stvari tu kasne - kazala je ona.

Upitana što kasne ona je poručila da bi sve bilo završeno ranije da je ona ministar.    

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, je ekspresno reagovao na izjavu koleginice iz Vlade Srbije.

- Njena izjava sadrži nekoliko sistemskih nelogičnosti. Poslednji put kad sam prolazio pored njenog kabineta, nisam primetio na tabli da piše predsednik Vlade ili predsednik Republike, pa se onda i pitam sa kojim autoritetom i idejom ona dovodi u pitanje rokove i dinamiku koje je postavio pre svega predsednik Republike, predsednica Vlade i ja kao resorni ministar - kazao je Momirović i dodao:

MIHAJLOVIĆEVA NAPALA MOMIROVIĆA, ON JOJ PORUČIO: Zorana nisi ni predsednik, a ni premijer!

Alo

 

- Trenutno izvodimo jako puno projekata, nemamo praktično kašnjenje ni na jednom projektu, svi koje smo započeli idu predviđnom dinamikom i uvek uredimo pre roka. Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač, i mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici Vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor, jer ako to ona ne uradi moraće neko umesto nje. A sve drugo, mislim da je pravo mesto i vreme, sednica Vlade Republike Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

02.02.2022 16:46

Mihajlović još dva meseca pa papaaaa.