ĐUKA UPOZORAVA Biće teško, biće pakleno teško!
Vladimir Đukanović - Privatna arhiva

Đuknovićev tekst vam prenosimo u celosti:

"Biće teško. Biće pakleno teško. Ipak, kao odgovorni i pristojni ljudi, svi mi koji budemo stali iza Aleksandra Vučića i koji budemo predstavljali Srpsku naprednu stranku na nastupajućim izborima moramo da smognemo snage i da u kampanju uđemo isključivo s namerom da vodimo pozitivnu kampanju.

Sva istraživanja pokazuju da građane najviše zanimaju ekonomske teme. To je vrhunski prostor za apsolutnu dominaciju SNS i Vučića, jer bar na tom polju vlast ima toliko toga da pokaže šta je urađeno. Uostalom, vidi to i narod i ono što je ključno, a što je svakako ogromna šansa za SNS, jeste činjenica da opozicija generalno misli da su naši ljudi glupi i da ne umeju da cene rezultate. No, protivnika ne bi trebalo sprečavati da greši. Odgovorno tvrdim da naš narod veoma dobro ume da oceni kada je imao bolji standard, kada je mogao više da zaradi, da uoči kada je imao bolju perspektivu.

Đilasove novine objavile tekst protiv Ksenije Vučić - Alo.rs

Prosečan građanin Srbije nepogrešivo ume da sagleda šta je u njegovom ličnom interesu i interesu njegove dece. Iznad svega, prezire političku pljuvačinu i beskorisne rasprave. To je ono što opozicija nikako ne shvata i što je nama u Srpskoj naprednoj stranci veoma drago.

Predstojeća kampanja biće paklena za svakog ko u njoj aktivno učestvuje, jer će biti nikad prljavija i pokvarenija. Poplava suludih optužbi i uvreda koje će ići na račun svakog iz vladajuće stranke ko se usudi da se suprotstavi opoziciji biće nešto dosad neviđeno. No, baš zato, svako od nas će morati da se izdigne iznad tog vida rasprave. Neka pljuju, neka vređaju, neka izmišljaju, lažu, mažu, šta god, jednostavno ignorišimo sve to, kroz osmeh im dignimo palac, namignimo i kažimo - bravo majstori, umete vi to bolje. Naša priča moraju da budu rezultati. Šta smo uradili i šta ćemo uraditi.

Ana Brnabić na otvaranju deonice Preljina-Pakovraće - Alo.rs

Naš rad u kampanji je da obiđemo svakog čoveka u Srbiji, da s njim popričamo, da mu se predstavimo, da čujemo šta smo pogrešili, šta smo dobro uradili, da mu predstavimo planove i program. Što se tiče medijskih nastupa, apsolutno ignorisanje izmišljotina i samo pozitivna kampanja. Nije poenta kampanje šta sam kome rekao u TV emisiji ili ga prevario u duelu. Poenta je šta si građanima predstavio da si uradio i šta građani ubuduće mogu da očekuju od tebe i političke opcije koju predstavljaš. Opozicija kojoj je jedini cilj da sruši Vučića i to kandiduje kao isključivi program ne može da pobedi. Imati fiksaciju prema jednom čoveku i tako usmeriti kampanju neminovno vodi ka porazu.

Najbitnije tokom kampanje je ne dozvoliti da vas isprovociraju. Skroz je razumljivo da čovek pobesni kada mu neko na društvenim mrežama psuje majku, posebno kada to radi kao bot sa lažnih profila, kada vas najprizemnije vređa, ali sve je to tzv. psihološki rat. Ukoliko reagujete neprimereno, vi ste na gubitku, jer ćete osvanuti u nekim medijima kako ste nekulturni, nevaspitani, vređate ljude i tako im dajete temu kojom će se baviti nedelju dana bez ikakvog razloga.

Vojislav Šešelj: Boris Tadić je "pekmezište" - Alo.rs

Biće provokacija i kroz maliciozna pitanja novinara koji su poslati po zadatku da vas isprovociraju. Sve se to mora istrpeti do 3. aprila. Ne smemo ništa da učinimo što bi im bila municija za besmislene kampanje protiv nas, jer oni ništa pozitivno ne umeju da kažu o sebi. Dobro znaju ko su, a zna ih narod, no žele i nas da uvuku u njihovo blato pa da građani pomisle kako smo svi isti. To je ono što moramo da izbegnemo. Oni negativnu kampanju ne mogu da izbegnu, jer im je ona jedini adut. Pre svega jer nemaju šta pozitivno da predstave, a potom i zbog činjenice da oni nas doživljavaju kao incident koji im se dogodio i u svojoj slepoj mržnji prema nama oni su uvereni da je pitanje momenta kada će taj incident prestati.

Naše je da kroz pozitivan pristup na izborima učinimo sve da im taj „incident” što duže traje i da se naredne četiri godine žderu od muke što ih narod ne razume."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading