MLAĐA SESTRA IVICE DAČIĆA JE ZAVRŠILA DVA FAKULTETA Malo ko zna da je glumila u seriji "Porodično blago"! Evo kako danas izgleda (FOTO/VIDEO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Sada je situacija drugačija, kao prvi čovek Parlamenta nije morao da otputuje u neku daleku afričku zemlju i ekipa Alo! došla je na ideju da mu krajem decembra priredi proslavu Nove godine i njegovog divnog dana u poznatoj beogradskoj kafani „Dva Jelena“ u Skadarliji.

U opuštenoj atmosferi s Dačićem, ali i njegovom sestrom Emicom, ćaskali smo o ljubavi, porodici, praznicima, a politike smo se dotakli minimalno...

Moj brat je sjajan u onome što radi

Na pitanje u kojoj ulozi se njen brat bolje snalazi, kao ministar ili kao predsednik Skupštine, Emica Dačić ističe:

- Kao ministar inostranih poslova, bila sam fascinirana kako on uspostavlja kontakte, povlači priznanja. A kao predsednik Skupštine, bila sam radoznala kako će se snaći, ali on to odlično radi - rekla je Emica, dok se brat nadovezuje da ga supruga i sestra non-stop zovu kad napusti skupštinsku salu.

Podsetimo, Glumica Emica Dačić, mlađa je sestra Ivice Dačića i njih dvoje celo detinjstvo su proveli zajedno u rodnoj Žitorađi.

Malo je poznato da u seriji "Porodično blago" Dačićeva sestra tumači lik sekretarice Zorice koja radi u kancelariji kod sudije Ljubomira Starčevića poznatijeg kao Ljuba Ris.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading