MINISTAR VULIN: Želim vam, drage kolege, godinu u kojoj će naša Srbija biti uspravna! (FOTO)
MUP

Ministar Vulin policijskim službenicima poželeo srećnu Novu godinu: Želim vam, drage kolege, godinu u kojoj će naša Srbija biti uspravna, samostalna, nezavisna, koja će biti majka svakom svom detetu, ali i svim Srbima bez obzira gde žive

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je noćas policijske službenike, koji i tokom novogodišnje noći brinu o bezbednosti građana Srbije i čestitao im Novu godinu.

„Ovde Morava 1, Morava 1, svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, svim jedinicama, svima onima koji večeras dežuraju želim srećnu, uspešnu Novu 2022. godinu. Želim im godinu zdravlja, rada, napretka, godinu naše dece. Želim vam, drage kolege, godinu u kojoj će naša Srbija biti uspravna, samostalna, nezavisna, koja će biti majka svakom svom detetu, ali i svim Srbima bez obzira gde oni žive. Želim vam saborci moji da 2022. godine budete ponosni na sebe, barem onoliko, koliko sam ja 2021. godine bio ponosan na vas. Živela Srbija“, poručio je ministar Vulin putem tetra sistema policijskim službenicima.

Ministar policije Aleksandar Vulin je sa pripadnicima Helikopterske jedinice u novogodišnjoj noći nadletao Beograd i uverio se i iz vazduha u stanje na terenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading