U SRBIJI NEĆE BITI "SCENARIJA ČAUŠESKU" Vučević o pretnji Markovića upućenoj predsedniku Vučiću
Foto: Grad Novi Sad

Ima situacija koje pokažu da su nekada dela veća od autora, a reditelj Goran Marković je pravi primer - jer njegovi filmovi su veliki, ali on kao čovek pokazuje da je manji od svojih dela – rekao je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, osvrnuvši se na Markovićevu izjavu kako se nada da predsedenik Srbije Aleksandar Vučić „ima pred očima Čaušeskuov kraj i da će se povući bez krvi“.

- Sociološki mi je interesantnija druga pojava – nije više tema Marković nego ministarka Darija Kisić Tepavčević koja je odgovorila Markoviću. Kanonada napada tajkunskih političara i medija usmerila se na ministarku u smislu : ko je ona da relicira Markoviću. Ako sme sve najgore da se kaže o predsedniku države i njegovoj deci, kako to da ne sme da se replicira onima koji vrše takav napad ? - rekao je Vučević.

On je naglasio da u Srbiji neće biti „scenarija Čaušesku“ i da je neuporedivo stanje u Rumuniji 80-ih sa stanjem u današnjoj Srbiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Boja

22.12.2021 14:52

Te takozvane briznike koji se brinu za Vucicev kraj pod hitno pohapsiti, jer dosta je više pretnji i laži na račun predsednika,takvo nešto je neoprostivo.

stevo

23.12.2021 08:39

Markovic je svojim ponasanjem pokazao kakav je kao covek....Ova pretnja oslikava zapravo njegovo ponasanje

Лара

23.12.2021 08:50

Марковић нема потребе да меша политику у одлуку Комисије јер она гледа уметничку и културну вредност пре свега.

Ена

23.12.2021 09:09

Овакве претње показују какав је он човек заиста!