OD ZAGOVORNIKA GENOCIDA U SREBRENICI, DO UNUKA SRBOMRSCA: Činjenice koje bi trebalo da znate o kolovođama blokada (VIDEO)
Printscreen

Savo Manojlović je član više nevladinih organizacija poput onog "Za zaštitu ustavnosti i zakonitosti" što je čudno jer lično krši i Ustav i zakone.

Član je i Građanskih inicijativa koje otvoreno govore o genocidu u Srebrenici.

 

Jedan od organizatora neustavnih i nezakonitih blokada u Novom Sadu je i Brajan Brković - Đilasov aktivista, unuk osvedočenog srbomrsca Jevrema Brkovića a postao je poznat po skandaloznom uništavanju srpske zastave u Novom Sadu.

Aida Ćorović - osoba koja je za sarajevski N1 rekla da je srpsko društvo pro-fašističko, koja je govorila na skupu organizacije "Sandžak otrgnut od srca" koja se zalaže za pripajanje Sandžaka Bosni i Hercegovini i koja je jajima gađala mural Mladiću a ćutala o Aćifu Efendiji.

 

Marko Oljača - organizator neustavnih i  nezakonitih blokada, organizator protesta "Mural mora pasti" na kome se tražilo uklanjanje murala Ratku Mladiću i držač megafona već pomenutoj Aidi Ćorović!

Nebojša Zelenović - organizator neustavne i nezakonite blokade puteva u Šapcu, miljenik lobistkinje za nezavisno Kosovo Viole fon Kramon, čovek koji je postao borac protiv Rio Tinta a bio član Glavnog odbora DS-a i njihov poslanik u vreme kad je Rio Tinto pustio korenje u Srbiji!

 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
igor

03.12.2021 09:12

Sve je to lepo ispričano, jedino ne razumem zašto nisu uhapšeni ako već krše ustav i zakon? To je zabrinjavajuće i nešto ne štima.

Penzioner

03.12.2021 11:47

Brkovića proterati iz Srbije kod Mila u Montenegro! On nema šta da radi u Srbiji!

ja Gianna

03.12.2021 13:38

Sta su tu zakoni i sta policija i vojska rade .

Milan Vukelic

15.01.2022 14:01

Sve se zna a država nista ne preduzima proterati to pa nek negde kod svojih tutora blokiraju bilo šta pa će videti kako će proci