ŽAKLINA TATALOVIĆ ŽELELA DA ISPROVOCIRA VUČIĆA Predsednik Srbije postideo novinarku i sve sa televizije N1: Pokazao sliku ovog čoveka
Alo.rs

Vučić govori o kompaniji Rio Tinto, protestima i napadima stranih plaćeničkih i domaćih tajkunskih medija.

Odgovarajući na pitanja novinarke Žakline Tatalović sa televizije N1, koja je pod kontrolom Dragana Đilasa, o protestu za vikend i o tome kako će država reagovati ako se blokira auto-put, Vučić je rekao da reakcije neće biti.

- Pustićemo ih da rade šta hoće, dok ne ugrožavaju živote i bezbednost institucija - rekao je Vučić.

Ističe da je protest urodio plodom, a plod je, kaže "da jedan mladić može da ostane bez oka".

- To je jedan plod demonstracija, a drugi je da je narod ogorčen - kaže Vučić.

Komentarišući istraživanja javnog mnjenja, Vučić kaže da se ona rade na svaka dva dana, što je normalno svuda u svetu, ali da o tim brojkama ne želi da govori. 

- Ako to što je mladić ostao bez oka donosi poene, onda neka nastave, ali nemojte da bude da vas nisam posavetovao da to ne činite, zarad vašeg političkog dobra. Ponavljam, narod je ogorčen i ne vidi niko u tome rešenje - kaže Vučić. 

Na pitanje da li "brani" projekat Jadar, predsednik kaže da misli da ne treba da se baci litijum, a da je o njemu pohvalno govorio i Dragan Đilas, a sada više ne, a tada je podigao papir na kom je ištampana izjava lidera Stranke slobode i pravde, kao i njegova slika i pokazao pomenutoj novinarki.

- Kod mene se ništa nije promenilo, ja i dalje mislim da je litijum koristan za narod i Srbiju. Kada bi mi se i desilo da promenim mišljenje, ja bih to i rekao. Rekao bih da nisam za litijum kada bi studija uticaja na sredinu rekla da bi ekologija bila ugrožena - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading