VUČIĆ UGOSTIO AMBASADORE VIŠEGRADSKE GRUPE Razgovor o bilateralnoj saradnji i drugim značajnim pitanjima: Sa prijateljima, uz ručak, u porodičnoj kući mog oca...
Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je ambasadore Višegradske grupe, Atilu Pintera ambasadora Mađarske, Tomaša Kuhtu ambasadora Češke, Rafala Perla ambasadora Poljske i Fedora Rosohu ambasadora Slovačke, što je i objavio na svom Instagram profilu.

– Imao sam čast da ugostim ambasadore Višegradske grupe, Atilu Pintera ambasadora Mađarske, Tomaša Kuhtu ambasadora Češke, Rafala Perla ambasadora Poljske i Fedora Rosohu ambasadora Slovačke. Sa prijateljima, uz ručak, u porodičnoj kući mog oca razgovaram o bilateralnoj saradnji, pre svega ekonomskoj, infrastukturnom povezivanju i evropskom putu Srbije. . Hvala im za prijateljstvo i zajednički rad u svim oblastima – napisao je predsednik.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Jelisaveta

30.11.2021 16:05

Od zemalja koje cine Visegradsku grupu Srbija moze mnogo da nauci kako bi ubrzala svoj ulazak u EU i da u buducnosti ima jos bolju saradnju sa njima.

Oki

30.11.2021 20:00

Veoma je bitno za dalji rast i razvoj naše države negovanje dobrih odnosa i uspostavljanje bilateralne saradnje sa što većim brojem država.

damir

30.11.2021 20:54

Srbija i predsednik Vučić jačaju odnose i iskrenu saradnju sa svim zemljama Evrope.