Igor Mirović: Srbija će podržati starog saborca i legendu srpske politike Aleksandra Vučića 2022. godine!
Foto: Alo!

 

"Svedočim o njegovim, pre sve ljudskim kvalitetima, koji ga kvalifikuju da ga najšira javnost podrži u kandidaturi i izboru za predsednika naše zemlje. Pozivam sve u borbu za njegov izbor i tvrdim da samo upornim zalaganjem možemo izabrati obrazovanog, uglednog i dostojnog kandidata i za drugi mandat. On ima pre svega ljudske kvalitete i to je i pokazao proteklih godina svojim rezultatima" naveo je Mirović.

 

 

Mirović je podelio putem Instagrama fotografiju staru blizu 30 godina.

"Gotovo trideset godina stara fotografija-nakon prvih višestranačkih izbora 1992. godine u kancelariji potpredsednika Skupštine grada Novog Sada i to kao prvi funkcioner u Srbiji koji je nakon 1945. godine izabran na direktan način od građana između više kandidata.

Pošto nas u aprilu 2022. očekuju isto i direktni izbori, za ime i prezime i za delo i rad, za predsednika Srbije ću svom silom podržati svog starog saborca i legendu srpske politike Aleksandra Vučića. Možete verovati u moju procenu i iskustvo jer svedočim o njemu kao o dobrom čoveku, običnom i vrednom. Ponekad težak, i teži od mene u raspravama i naizgled strog i nepopustljiv. Uistinu tolerantan i radan do krajnjih granica i rodoljub do strašnih iskušenja koja ne treba ni zamišljati. Strpljiv i obrazovan. Dostojan. Zato - idemo na pobedu!", napisao je Igor Mirović.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading