LIDER SSP-A OLADIO KANDIDATA NARODNE STRANKE ZA PREDSEDNIČKE IZBORE: Jeremiću moša, Đilas neće Ponoša!
ATA Images

Zdravko Ponoš, Jeremićev funkcioner, juče je najavio da bi mogao da bude kandidat, ali mu je nade ekspresno porušio Đilas koji tu kandidaturu nije podržao, već je istakao da ima dosta stranačkih i nestranačkih ličnosti koje mogu biti kandidati opozicije.

Đilas je ovom izjavom, prema rečima naših izvora iz tabora opozicije, poslao jasnu poruku i Ponošu i Jeremiću da kandidaturu funkcionera Narodne stranke ne podržava.

LIDER SSP-A OLADIO KANDIDATA NARODNE STRANKE ZA PREDSEDNIČKE IZBORE: Jeremiću moša, Đilas neće Ponoša!

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

- Đilas je izneo pohvale na Ponošev račun, ali nije dao podršku, i to je jasno svima u Narodnoj stranci. Đilas želi da kandidat opozicije bude Marinika Tepić ili neka nestranačka ličnost. Tepićeva nije popularna, i to jeste veliki problem, zbog toga mu je ona zasad rezerva i nada se da će uspeti da pronađe neku nestranačku ličnost iza koje bi opozicionari mogli da se sakriju - poručuju naši izvori, i dodaju da potraga za nestranačkim kandidatom zasad ne daje neke konkretne rezultate.

- Jeremić ne želi Tepićevu za kandidata. Ponoš mu je bio jedina nada da ima bilo kakvu značajniju ulogu u taboru opozicije. Vuk je jako nezadovoljan jer će na kraju Dragan Đilas u ime opozicije izabrati i predsedničkog i kandidata za gradonačelnika Beograda - ističu naši sagovornici.

LIDER SSP-A OLADIO KANDIDATA NARODNE STRANKE ZA PREDSEDNIČKE IZBORE: Jeremiću moša, Đilas neće Ponoša!

Video isečak

 

Alo! je juče pisao da Đilas svakodnevno kroz svoje medije razvlači Jeremića, sve sa ciljem da ga maksimalno diskredituje, kao i njegovu Narodnu stranku. Interesantno je da mediji koji su pod kontrolom lidera SSP-a na svaki način pokušavaju da predstave Mariniku kao idealnog kandidata, dok kroz blato provlače Ponoša i svađaju ga s Jeremićem.

On je zagovornik tajnih snimanja

Lider SDS-a Boris Tadić je, preko svoje portparolke Marine Komad, udario Zdravka Ponoša tvrdeći da je zagovornik politike tajnih snimanja neistomišljenika i etiketiranja.

- A možda i malo što je predstavnik političke opcije revanšizma, boljševičkih etikiranja, tajnog snimanja neistomišljenika i tako tih sitnica. Pa sad zamislite sve to u poziciji potpune moći - napisala je Marina Komad.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading